Ik schreef al eens eerder over de mini make-over van onze keuken, maar deze is inmiddels iets verder uitgebreid.  Aan het bargedeelte van onze keuken hebben we namelijk sinds kort nieuwe barkrukken staan!

Nieuwe barkrukken 

Het is inmiddels de derde set barkrukken sinds we hier wonen. De eerste barkrukken waren moderne witte krukken. Deze pasten alleen niet meer in ons industriële interieur. Hierna kregen we dus industriële barkrukken. Hoewel ik nog niet echt uitgekeken was op mijn barkrukken, besloot ik toch voor nieuwe te kiezen.  De oude hadden geen rugleuning, wat het iets minder handig maakte voor Jake en Jackie om er op te zitten.  

Livin24 barkrukken

Maar genoeg over mijn oude barkrukken. Ik wil jullie juist mijn nieuwe laten zien.  Het is de Industriële Barkruk Square cognac leer 71 cm van Livin24. Dit is, zoals ze zelf zeggen,  de webshop voor trendy en industriële meubels.  Het zijn dus nog steeds industriële barkrukken, maar dit keer wel comfortabel. Ik heb overigens meteen een hele hoop andere toffe industriële meubels gespot bij deze webshop, dus ik moet me inhouden. 

nieuwe barkrukken

Ontbijten aan de bar

Buiten het feit dat ik zo’n barretje aan je keuken super tof vind staan, is het ook nog eens super praktisch.  Toen Jim en ik nog geen kinderen hadden, zat hij altijd aan de bar te kletsen als ik aan het koken was. Nu hij een andere baan heeft is hij helaas te laat thuis hiervoor, maar de kindjes zitten er weleens.  Ook is het de ideale ontbijtplek. Mocht je je dus afvragen waar ik de dag begin met een gembershotje en 2 gekookte eieren, dan heb je hierbij het antwoord.  

krukken aan de keuken
industriële barkrukken

Heb je de volgende blogs ook al gelezen:
9x de mooiste zwarte keukens van Instagram
Je voorraadkast indelen, opruimen en schoonmaken
Je keuken schoonmaken in 5 stappen