Een echt winters interieur is gezellig, warm en comfortabel. Wat zijn leuke styling tips voor een interieur in de winter?  My Lovely Home geeft in dit artikel alle tips die je nodig hebt! Voor een echte winterse sfeer in huis lees je in dit artikel meer over hoe jij je winter interieur kunt stijlen!

Plaids en kleden voor warmte en comfort

Heb jij in de winter ook veel last van koude voetjes? Dan is het fijn om altijd een kleed te hebben liggen om te pakken als je het koud krijgt. Kleed daarom je huis aan met verschillende kleden op verschillende plekjes! Van in de slaapkamer tot in de huiskamer kun je verschillende warme plaids en kleden aan je interieur toevoegen. Leuke, stijlvolle en ook zeker lekker warme plaids voegen een echt winterse sfeer toe aan je huis. Daarbij is het ook lekker om eronder te kruipen tijdens het serie kijken. Warmte en comfort, dat willen we allemaal in de koude dagen van de winter!

Geur kaarsen en kaarsenhouders

Kaarsen en waxinelichtjes stralen niet alleen warmte af, ze zijn ook erg gezellig! Je hebt bijvoorbeeld kaarsenhouders die een leuk patroon op de muur kunnen afbeelden. Of kleur aan je woonkamer kunnen toevoegen. Met kaarsen kun je sommige andere lichten uitlaten en de mooie kleur van het vuur en de houders hun magie laten doen. Zo creëer je een gezellig sfeer vol warmte. Ook geur kun je hieraan toevoegen: Geurkaarsen zijn er in verschillende geuren per seizoen, en voor de feestdagen zijn kaneel, cranberry en andere winterse geuren een zeker lekker aroma om je huis mee te vullen!

Hout straalt gezelligheid en warmte uit

Een voorraad droog hout in de woonkamer klaar voor gebruik voegt een leuke sfeer toe aan je woonkamer. Hout is een decor item wat perfect past in een winter interieur. Daarbij is het niet alleen een leuk decor item, het is ook handig! Je gooit het hout namelijk zo in de open haard voor een lekker warme en gezellige avond. Zoals met aankomende Kerst!

Dit waren 3 leuke styling tips voor een winters interieur. Hopelijk ben jij met deze inspiratie dadelijk helemaal klaar voor winter- en feestdagen. Zoek je nog meer inspiratie? Neem dan ook een kijkje op het interieurblog My Lovely Home! 

Heb jij deze ook al gezien?
Van Tjalle en Jasper lamp: wie heeft hem niet?!
De oplossing voor weinig licht in je interieur
De verlichtingstrends voor dit najaar!