Als er iemand is die het altijd koud heeft dan ben ik het wel.  Maar tegenwoordig al een stuk minder. Hoe ik dat deed? Dat zal ik eens vertellen. Ik heb dé gouden tip tegen koude voeten want die leken soms wel ijspegels bij mij. Lees dus snel de tips tegen koude voeten en jij hebt ze vanaf nu ook niet meer!

koude voeten

Elektrisch kussentje

Een tijdje terug ontving ik een verrassingsbox vol leuke woongoodies waaronder ook een elektrisch kussentje.  Zelf zou ik hem echt nooit gekocht hebben want het heeft toch iets oubolligs. Maar als je je daar overheen zet dan kan ik hem echt iedereen aanbevelen. Voor ik naar bed ga met die ijspegels van een voeten van mij, leg ik namelijk het kussentje in mijn bed om het bed alvast te verwarmen. Het is natuurlijk geen wondermiddel want nog steeds heb ik koude voeten maar het scheelt al wel een hoop.

Kaarsen

Toen ik net ging samenwonen met Jim had ik een groot vierkant dienblad van 1 meter bij 1 meter die vol stond met allerlei kaarsen. Dit had ik ooit eens bij een vriendin gezien en vond ik zo gezellig. Alleen had die vriendin niet alle kaarsen aan staan en was er nog ruimte over op het dienblad. Bij mij niet hoor. Ik had hem helemaal vol gezet met kaarsen en het was echt een soort open haard als ik hem aan had want er kwam een gigantische warmte van af. Tot op een dag dat Jim het eigenlijk wel welletjes vond en zei dat ik er maar de helft op mocht branden. Hij was natuurlijk ook bang voor onze pas-gewitte muren hihi. Maar ik steek nog steeds veel kaarsen aan her en der in huis omdat ik het gezellig en warm vind.

open kast

Verwarming

Waarom zet je niet gewoon de verwarming een tandje hoger hoor ik je denken.  Nou dat zou opzich wel de makkelijkste oplossing zijn maar dan komt toch de “goede” kant in mij naar boven. Voor het milieu is het natuurlijk beter om de verwarming niet aan te zetten en daarnaast denk ik ook altijd aan de stookkosten. Zonde van het geld want ik koop daar liever leuke nieuwe dingetjes voor mijn interieur van. Daarnaast is het een soort van sport voor mij geworden om te zorgen dat de verwarming zo min mogelijk aan slaat. Hij sloeg dit jaar pas midden november voor het eerste aan.

interieurfoto

Geitenwollen sokken

Oké en dan komt nu mijn gouden tip. Ik heb namelijk geitenwollen sokken van Soxs. En ik weet het, dat klinkt super ouderwets en alles behalve sexy: Geitenwollen sokken, maar geloof me ze zijn goddelijk en zien er ook nog eens super tof uit. Ik koos voor de hoge variant (ze zijn er ook in een lage variant). Eigenlijk trek ik ze voortaan altijd aan als ik thuis kom. Ik gooi men schoenen meteen uit en trek mijn Soxs aan. Binnen 10 minuten heb ik warmere voeten. Zelf vind ik ze ook best leuk staan over een panty. Ik draag nogal vaak een rokje of jurkje dus dan is dat ook wel zo handig. Ik kan eigenlijk wel zeggen dat ik inmiddels verslaafd ben aan Soxs en vrees dat het dus niet bij 1 paar gaat blijven.

Geitenwollen sokken soxs

 

Heb jij ook nog tips tegen koude voeten? Deel ze dan in een reactie!