We zien natuurlijk enorm veel nieuwe trends voorbij komen voor het jaar 2022. Vandaag ga ik er weer één met jullie delen. Eiken houten keukens gaan namelijk nog populairder worden. We zagen ze natuurlijk al in 2021, maar je gaat ze dus nog meer terugzien. Waarom je moet kiezen voor een eiken houten keuken? Dat deel ik in dit artikel!

Eiken houten keuken

Hoewel de eiken houten keuken echt een trend gaat worden, zijn ze natuurlijk enorm tijdloos. Ze passen bij elk interieur. Toch is het een echt helemaal van nu, omdat hij past bij de interieurtrends van 2021 en 2022. We kiezen massaal voor duurzaamheid. Daarnaast gaan natuurlijke materialen nog belangrijker worden. We zijn ons bewust van de keuzes die we maken en wat voor impact deze hebben op het milieu. Kwaliteit gaat daarom zeker belangrijker worden. We investeren liever in de toekomst, dan we op korte termijn handelen. Zoals gezegd passen Eiken houten keuken helemaal bij de trends, maar des al niet te min kies je ook voor een prachtige keuken voor de lange termijn.

eiken houten keuken

Maatwerk

Wanneer je kiest voor kwaliteit, dan ga je waarschijnlijk ook niet voor standaard. Iedere woning is verschillend en iedereen heeft specifieke wensen. Kies daarom voor maatwerk keukens. Zo benut je de volledige ruimte het beste en heb je een keuken die helemaal in je behoeften voorziet. Geloof me, een maatwerk keuken heeft echt een wow-factor.

Verschillende kleuren

Hoewel je wellicht denkt dat een eiken houten keuken altijd dezelfde soort kleur heeft, is dat eigenlijk niet zo. Je kunt kiezen uit veel verschillende tinten eiken hout. Je kunt kiezen voor een warme eiken houten kleur, of kies juist voor een meer neutrale en zachte tint. Ook kun je kiezen voor zwart. En voor de echte milieuliefhebbers zijn er zelfs eiken houten keukens vervaardigd uit biologisch eiken hout. Het leuke is dat de keuzes zo enorm zijn, dat je hem helemaal aan je interieur kunt aanpassen. Zo kan een eiken houten keuken heel goed blenden in een Scandinavisch interieur, maar misstaat hij ook zeker niet in een industriële inrichting.

eiken houten keuken zwart

Wat vinden jullie van een eiken houten keuken? Zelf ben ik echt wel fan!

Heb je ook de volgende interieurtrends voor 2022 gespot?

Droogbloemen? Nee, dit is de bloementrend van 2022!
Dit zijn de kamerplanten trends voor 2022
Velvet stoelen: ook in 2022 een trend!