Afgelopen jaar had iedereen wel een bosje droogbloemen in huis.  Het grote voordeel van droogbloemen is dat ze jaren mee kunnen gaan en je hoeft ze niet eens water te geven. Met hun neutrale kleuren pasten ze ook perfect bij de trendkleuren van 2021. In 2022 zullen we zien dat we er stiekem wel een beetje klaar mee zijn. We gaan over op iets anders. Benieuwd wat? Ik deel de bloementrend van 2022 met je! 

Bloementrend van 2022

Vrijwel iedereen wordt blij van een mooie bos bloemen. Ik ken ook mensen die zichzelf elke week trakteren op een mooie bos bloemen. Geweldig vind ik dat, maar ik kan dat niet. Vind het echt zonde van mijn geld, want het is nou eenmaal kostbaar. Met een beetje pech staan je bloemen er na een paar dagen al niet meer mooi bij. De oplossing en tevens de trend voor 2022: kunstbloemen

Kunstbloemen 

Kunstbloemen klinkt misschien wat ouderwets en alles behalve trendy. Toch gaat het de bloementrend van 2022 worden. Je moet natuurlijk niet voor de meest goedkope kunstbloemen kiezen. Schaf een mooi boeket met zijden bloemen aan. Het is wellicht even een investering, maar wanneer je je bedenkt dat je normaal gemakkelijk 20 tot 30 euro neerlegt voor een boeket dat nog geen 2 weken staat, is dit een hele wijze en budgetvriendelijke oplossing.  Mocht je een leuk adresje zoeken voor mooie zijden bloemen of gewoon graag geïnspireerd wilt raken door mooie boeketten van kunstbloemen, dan kan ik Flowercrush.nl aanbevelen.  

bloementrend van 2022

Duurzaam

Natuurlijk worden we ook steeds bewuster van de impact op het milieu met de aankopen die we doen. Het aanschaffen van kunstbloemen is echt een duurzame keuze. Echte bloemen zijn dat namelijk juist helemaal niet.  De bloemen zijn gegroeid in een verwarmde kas, zijn vervolgens wellicht ingevlogen met het vliegtuig en daarnaast zijn er misschien ook bestrijdingsmiddelen en enorm veel water gebruikt om ze te laten groeien. En dat allemaal voor 2 weken plezier.  Van een mooie bos kunstbloemen kun je jaren genieten!