Dat ik gek ben op hout, is niets nieuws. De shop van Woodbasics viel daarom meteen in smaak bij mij. Tijd om deze shop eens in de spotlights te zetten!

Woodbasics

Woodbasics is een bedrijf dat al zijn meubels met de hand maakt in hun werkplaats in Noord Holland. Het grote voordeel van deze prachtige meubels is dat ze op maat voor je worden gemaakt. Zo passen ze perfect in je interieur. De meubels hebben een eenvoudige, eigentijdse uitstraling met een scandinavische touch. Ze passen vrijwel in elk interieur. Neem vooral even een kijkje voor het hele assortiment.

Mooie handgemaakte meubels

Wellicht heb je ze op Instagram weleens voorbij zien komen: de lockerkasten van Woodbasics. Het is al lange tijd één van de populairste meubels van deze shop. Niet gek ook want ze zijn super stoer en passen in vrijwel elk interieur. Naast deze toffe kasten heeft Woodbasics nog meer mooie meubels. Zo hebben ze een mooie commode, een TV meubel, een dressoir én mijn nieuwe aanwinst: een mooi nachtkastje.

Het nieuwe nachtkastje

Zoals gezegd heb ik dus sinds kort ook een Woodbasics meubel in huis staan. Het is het kleinste product in het assortiment van Woodbasics maar nog steeds een echte eyecatcher. Ik heb namelijk het nachtkastje. Voor nu staat hij op Jake zijn kamer, maar stiekem wilde ik hem al verplaatsen naar onze slaapkamer. Het kastje is echt perfect afgewerkt. De sluiting van het kastje is ook erg praktisch en mooi. Geen onnodige handgrepen die het mooie eenvoudige model teniet zouden doen. Vooralsnog hebben we er één, maar wellicht dat we na de verhuizing meer meubels van Woodbasics willen toevoegen aan ons interieur. Het past namelijk helemaal binnen ons stijltje.

woodbasics
nachtkastje

Heb je ook de volgende blogs al gelezen?
Shop in de spotlights: ANNIdesign
Shop in de spotlights: De Olde Looierij
Shop in de spotlights: Meneertje Luca