Zoals ik weleens vaker doe, zet ik ook vandaag een shop in de spotlights. Vandaag is het de beurt aan ANNIdesign. Deze shop heeft allerlei stijlvolle en vrolijke accessoires voor de baby- en kinderkamer en heeft daarnaast ook nog geboortekaartjes.

ANNIdesign

Ik weet niet meer precies bij wie, maar ik kwam de producten van ANNIdesign tegen op Instagram. Ik zag het en werd meteen nieuwsgierig naar de rest van het assortiment. Het aanbod is verrassend breed. Lampen, posters, kussens, dekentjes… genoeg om de baby- of kinderkamer leuk mee aan te kleden.

ANNIdesign

Thema’s

Je vindt in de webshop een paar leuke thema’s. Dat kwam even handig uit want zo kon ik meteen alle dino items bij elkaar zien en kon ik gemakkelijk een keuze maken. Ook hebben ze een groot aanbod oker producten (helemaal trendy natuurlijk) en kun je een jungle kamer leuk aankleden met die accessoires. Zoals gezegd koos ik items uit het thema dino voor Jake zijn dinokamer. Twee mooie posters en een leuk kussentje. De kleuren passen perfect bij de poster die ik al had.

dino's

Perfect voor Jake

Hoewel de dinokamer eerst heel stoer was en ook wel een beetje “volwassen” is hij door deze accessoires juist kinderlijker geworden. Ik was even bang dat Jake ze wellicht te kinderachtig vond, maar dat was uiteraard niet het geval. Hij lag helemaal in de deuk om de dino’s op de fiets en skateboard. Een kinderkamer moet natuurlijk ook wel echt een kinderkamer blijven. Dat is misschien mijn valkuil nog weleens: omdat ik het inricht, kijk ik er met een te volwassen blik naar. In de ogen van een kind moet het een beleving zijn.

cool dude

Perfecte babykamer

Helaas heb ik geen baby’s meer want anders had ik het wel geweten. Je kunt namelijk ook je geboortekaartje laten maken bij ANNIdesign. Het leuke is dan dat je het babykamertje in diezelfde stijl kunt doortrekken. Dan past alles perfect bij elkaar (en daar word ik heel blij van!). Zo hebben ze ook de dino op de fiets als geboortekaartje. Dat had Jake ook heel leuk gevonden denk ik. Maarja, dat ik zijn geboortekaartje uitkoos, is alweer 6 jaar geleden.

kinderkamer dino

Bekijk het hele assortiment van ANNIdesign. Check vooral ook even die toffe XL posters waarbij je de naam van je kind kunt laten drukken (tip!)