Misschien nog wel het allerleukste om te stijlen vind ik de kamer van Jake en Jackie. Daar mag het allemaal net wat voller, drukker en vrolijker. Het mag net wat “buiten de lijntjes”. Vandaag heb ik daarom weer een nieuwe shop in de spotlights: Meneertje Luca.

Meneertje Luca

Meneertje Luca heeft de mooiste accessoires op baby- en kindergebied. Het verhaal achter deze webshop vind ik wel leuk (ik houd van persoonlijke webshops zodat je ook weet bij wie je bestelt). In 2012 werd bij Colinda Borst- van Loon en Jeroen Borst (de eigenaren) zoon Luca geboren. Ze begonnen daarom een webshop genaamd Meneertje Luca. Toen kwam er iets leuks tussendoor: ze begonnen hun eigen interieur tijdschrift Enjoy Brocante. Dit doen ze overigens nog steeds! In Januari 2018 werd hun 3e kind geboren: Jules. Toen ze weer in aanraking kwamen met al het baby en kinderspul, begon het te kriebelen. Eind 2018 ging daarom de webshop Meneertje Luca online!

jackies kamer

Alles voor de kinderkamer

Je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt het vinden in deze webshop. Prachtig behang voor de kinderkamer, het mooiste (en interieurproof!) kinderspeelgoed, schattige kussentjes, mooi beddengoed, toffe tipitenten en nog veel meer. Je wordt er wel een beetje koopgraag van want inmiddels heb ik al een heel lijstje gemaakt met items die ik nog wel wil kopen zodra mijn bankrekening het weer toelaat. 

kinderkamer decoratie

Mijn nieuwe aanwinst

Natuurlijk kon ik het niet laten om een nieuwe aanwinst voor Jackie’s kamer te scoren bij Meneertje Luca. Toen ik het Play at Slaep maan kussen voorbij zag komen, moest ik deze gewoon hebben. Hij past perfect op Jackie’s kamer vanwege de prachtige kleur en ook de vorm aangezien Jackie ook een slinger heeft met maantjes en een maanspiegel. Een perfecte aanvulling dus! 

kinderkamer kussen

Gespot:

Deze toffe producten van Meneertje Luca heb ik ook gespot op Instagram bij mede-Instagrammers: 

kinderkamer
Mooi beddengoed bij @foursmallrebels
Meneertje luca
Het bergkussentje en het mooie hoeslaken bij @borrie_n_lex
schattige kinderkamer
Mooi beddengoed bij @studiomama_
decoratie kinderkamer
Dit toffe kussentje bij @bykaar
kinderkamer deco
Het bergkussentje bij @pompomdinocorn

Heb je de volgende blogs ook al gelezen:
Een poppenhuis maken met de IKEA Kallax
8x de mooiste kinderkamers van Instagram
Favoriete speelgoed die ook nog eens interieurproof is!