Altijd al een mancave of womencave (dat kan natuurlijk ook!) willen hebben? Dan moet je deze shop echt eens bekijken. De shop die ik vandaag in het zonnetje zet is Cavetown.nl

Cavetown.nl

Houd jij net als ik van een stoer en industrieel interieur? Dan zal het assortiment van Cavetown.nl helemaal jouw smaak zijn. Van stoere kasten tot industriële lampen. Het assortiment is zeer uitgebreid. Daarnaast hebben ze ook echt hele toffe items die echt uniek zijn en je interieur een flinke dosis karakter geven. 

De ideale mancave 

Wat moet er nu precies in de perfecte mancave? Hoewel ik natuurlijk een vrouw ben, zou ik ook erg graag een mancave in huis willen. Het stijltje en de “activiteiten” die je er kunt doen bevallen mij namelijk prima. Ik kreeg niet voor niets vroeger te horen dat ik geen “meisje-meisje” was. Om een perfecte mancave te creëren moet je de volgende vereisten kunnen afstrepen: 

Een stoer interieur

Het hoeft natuurlijk niet perfect gestyled te worden en het mag best wat rommelig en ruw zijn, maar een goede styling maakt je mancave wel tot een echte mancave. Gebruik stoere, industriële materialen zoals staal en leer. Zwart is ook echt een kleur die aanwezig moet zijn in je cave. 

Een comfortabele bank 

Mannen willen comfort! Het is nog belangrijker hoe de bank zit, dan hoe hij eruit ziet. Al is de perfecte bank voor je mancave natuurlijk wel gewoon een oude chesterfield bank! 

ultieme mancave

Goede, stoere verlichting

Goede verlichting is echt belangrijk in een mancave. Combineer direct met indirect licht. En mooie neonletters passen er natuurlijk ook prima bij! 

Entertainment

In tegenstelling tot vrouwen die zich de hele avond kunnen vermaken met roddelen (ja, dat doe ik zelf ook), hebben mannen wel entertainment nodig. Zet een mooie pooltafel neer, installeer een Playstation of Xbox of ga voor mijn persoonlijke droom: een airhockeytafel. 

cavetown

Kies voor groot 

Tierelantijntjes zijn voor vrouwen. Bij een mancave horen grote eyecatchers en accessoires. Kies voor een stoer canvas doek aan de muur of ga voor een stoere variant op de populaire gallery wall: met metalen borden

Indien mogelijk: maak een bar

Hier kun je ook echt een eyecatcher van maken. Cavetown.nl heeft een aantal toffe barretjes waarin een bumper verwerkt is!

mancave

Brandblusser

Niet om brandjes te blussen, maar als echte eyecatcher. Cavetown.nl heeft een groot assortiment decoratieve brandblussers. Zet hierin jouw perfecte drankje in de spotlights.