Ik heb inmiddels best veel salontafels versleten. Steeds was het eigenlijk niet echt naar mijn zin.  Dit keer is dat echter anders: de nieuwe salontafel set is echt een blijvertje! 

Salontafels

Ik heb het al vaker gehad over mijn eerste inrichting toen Jim en ik bijna 8 jaar geleden gingen samenwonen: het was saai. Zo ook onze meubel set. Zowel de kasten, het dressoir, de eettafel en de salontafel kwamen uit 1 serie. Daar zat dus niet veel afwisseling in. Toen kreeg het interieur steeds meer een industriële look. Onze eettafel kreeg stalen poten en dus kreeg onze huidige salontafel ook een stalen onderstel. Hier hebben we eigenlijk best nog wel een tijdje mee gedaan.

Salontafel set 

Toen kwam de trend om meer kleine tafeltjes te gebruiken als salontafel. Toen ik eenmaal de Barrel van ByBoo in huis had, hoefde ik er enkel 2 andere tafeltjes bij te kopen. Hoewel het er best wel gezellig uitzag, kreeg ik van visite nog weleens commentaar: de tafeltjes waren wankel en er kon amper iets op kwijt. Daar hadden ze wel gelijk in dus ik ging weer op zoek naar iets anders.

Liefde op het eerste gezicht

Toen ik op een willekeurige avond een beetje aan het scrollen was op mijn telefoon, zag ik een geweldig salontafeltje. Ik was op slag verliefd en aangezien hij in de aanbieding was, kocht ik zonder er over na te denken het tafeltje. Ik had geluk want Jim vond hem ook erg mooi. Een (groot) nadeel was alleen dat de poten krom waren. Hierdoor wiebelde het tafeltje. Ik dacht dat we dat nog wel konden fixen en dus ging er een maand overheen. Te lang om er nog over te klagen bij de leverancier. Mijn kandelaars zijn, met de twee wildebrassen Jake en Jackie, meerdere keren op de grond gekukeld. Het valt me nog mee hoeveel drinken er is omgevallen. 

Salontafel set Anne 

Toen kwam ik salontafelset Anne van Huus.nl tegen. Ook daar was ik op slag verliefd op. Ik vond het alleen wel een beetje spannend: zouden deze ook niet wiebelen? Zouden ze passen bij de bank? Toen ze binnenkwamen was ik helemaal verliefd. De kleur van het hout past perfect bij onze chaise longue.  Daarnaast is het super praktisch dat je de tafeltjes onder elkaar kunt schuiven, maar ook kunt stylen naast elkaar. Dit vond ik altijd al een groot voordeel aan een salontafel set. Wanneer je dan een verjaardag hebt of veel visite kun je de tafeltjes verspreiden door je woonkamer. Eindelijk kunnen we weer lekkere hapjes op tafel kwijt en hoef ik niet telkens te duiken als mijn glas van tafel rolt!

industrieel interieur
salontafel set anne
salontafelset

Hoe vinden jullie mijn set? Tip: Salontafel set Anne is nu extra voordelig geprijsd op Huus.nl

Hebben jullie ook de volgende blogs al gelezen:
Eettafelblad: dít zijn de keuzes die je moet maken
Velvet eetkamerstoelen aan onze ronde eettafel
Nieuw behang op Jackie’s slaapkamer