Op instagram heb ik ze inmiddels al met jullie gedeeld: mijn nieuwe velvet eetkamerstoelen. Aangezien ik er veel vragen over kreeg, dacht ik dat een blog misschien wel handig was.  

Nieuwe eetkamerstoelen 

Sinds ongeveer een half jaartje hebben wij een ronde eettafel in huis.  Ideaal want zo zitten we met zijn vieren rond de tafel en kijk je elkaar dus allemaal goed aan.  Een negatief puntje ervan is wel dat de vaste zitplaatsen een beetje zijn verdwenen.  Op zich is dat nog steeds niet erg,  maar wel als je bedenkt dat wij eigenlijk maar 2 comfortabele eetkamerstoelen hadden. De draadstoelen die we eerst hadden, waren namelijk erg mooi maar alles behalve comfortabel.  De kindjes hadden de comfortabele stoelen geclaimd (dat lieten we ook toe nadat teentje klem zaten tussen de spijlen van de draadstoelen) dus zaten Jim en ik elke avond op een minder comfortabele stoel.  

Velvet eetkamerstoelen 

Toen Zen-lifestyle mij benaderde of ik van hen 2 nieuwe eetkamerstoelen wilde, hoefde ik geen moment na te denken.  Ik wist in ieder geval zeker dat ik voor comfortabele stoelen zou gaan.  Toen zag ik deze prachtige velours eetkamerstoelen. Velvet en kindjes zijn misschien niet de beste combi,  maar deze stoelen zouden toch voor Jim en mij worden.  Ik koos voor donkergrijze.  Daar ben ik achteraf gezien ook zo blij mee: dit maakt de eettafel luchtig! Zoals ik al zei in de inleiding kreeg ik veel vragen over de stoelen.  Voor iedereen die interesse heeft hierbij de volledige naam van de stoelen: 
Velvet Buisframe Eetkamerstoel Velours Cadiz Donkergrijs

velvet eetkamerstoelen

Verschillende stoelen 

Nog steeds blijf ik bij mijn idee dat verschillende eetkamerstoelen rondom een eettafel veel uitstralen. Ik houd het dus lekker bij mijn 2 zwarte en mijn nieuwe grijze stoelen.  Ik heb de draadstoelen nog wel op zolder want ze staan wel super leuk. Ook lijkt me een eetbank echt heel tof, maar dat gaat dan helaas weer niet bij een ronde tafel.  Ach,  ik wissel toch erg vaak dus wie weet in de toekomst!

velours eetkamerstoelen
velvet stoelen

Wat vinden jullie van mijn nieuwe stoelen?