Inmiddels al een hele tijd geleden schreef ik een blog over mijn enorme gorilla in de woonkamer.  Dit keer heb ik opnieuw behangen. Benieuwd naar welk behang ik heb gekozen?

Wall-art behang

Mijn gorilla is behang van Wall-art.  Zij benaderden mij of ik wellicht nog zoiets wilde ik huis.  Toen wij de gorilla hadden geplakt was dit de eerste keer dat we hadden behangen. Jim is geen fan van behang omdat je het niet zo snel ongedaan maakt als een kleurtje op de muur.  We kozen destijds voor een gorilla op de wand omdat deze zwart wit was en de kans dus groter was dat ik er niet snel op uitgekeken raakte. En dat is gelukkig niet gebeurd. Sterker nog: de gorilla is één van mijn favoriete eyecatchers in huis en gelukkig ook die van Jim.

De voorsituatie:

houten speelgoed 
De situatie voor het behangen

Nieuw behang 

De vraag was nu alleen… wat voor print zou ik kiezen? Ik was vastberaden om weer voor zwart wit te gaan.  Eigenlijk wilde ik graag iets op de wand van Jackies slaapkamer. Ze heeft natuurlijk al haar zwarte “bergen met sneeuw”, maar aan de andere kant was het nogal saai wit.  Toen ik de print van livingwalls tegenkwam was ik meteen verliefd! Het is Livingwalls fotobehang Walls By Patel Blackboard 8 om precies te zijn. Stoer, helemaal mijn smaak en toch ook een beetje schattig en meisjesachtig voor Jackie. 

nieuw behang

Het resultaat

In een paar uurtjes hadden we het behang erop zitten en wat ben ik blij met het resultaat!! Het is nog mooier dan ik van te voren gehoopt had. Ik heb nog een deel over van het behang.  Ik twijfel waar ik het nog meer wil hangen. Anders bewaar ik hem op zolder. Mocht ik dan ooit verhuizen dan kan ik dit mooie behang gewoon nogmaals toepassen. Wat vinden jullie ervan?

kinderkamer