Een tijdje geleden schreef ik al over Jake zijn dino kamer. Ik vind het zo fijn dat Jake zijn kamer een duidelijk thema heeft. Dan kun je namelijk ongegeneerd shoppen als je weer eens iets leuks tegenkomt, wat binnen het thema past. Zo kwam ik laatst ook een aantal toffe dino posters tegen bij Posterlounge

Dino posters

Een thema op een kinderkamer is echt super eenvoudig. Met een aantal posters en speelgoed creëer je zeer gemakkelijk en low-budget een thema. Des te meer, des te beter! Wij hadden boven Jake zijn bureau tot nu toe een wereldkaart met prikkers hangen. Leuk, maar die is natuurlijk meer voor ons bedoeld. Een aantal posters in het thema Dino’s waren dus meer dan welkom. Het kunnen er voor Jake ook niet genoeg zijn. Laatst vroeg hij of hij heel zijn muur vol met dino’s kon hangen. Dat is natuurlijk een beetje teveel van het goede, maar wie weet ooit jongen! 

dinoposters

Leuk cadeautje

Ik kreeg er ook nog eens een leuk cadeautje bij: 2 kleurposters voor Jake en Jackie. Dit zijn posters die nog ingekleurd moeten worden. Ze zijn hier echt uren zoet mee geweest. Echt een aanrader. Zeker als je kindjes iets groter zijn want dan kun je de posters inlijsten en ophangen op hun slaapkamer. Ik ben daar een iets te kritische moeder voor, want hoewel ze hun best deden vond ik het nog niet interieurwaardig genoeg haha. Naast posters heeft Posterlounge ook houten prints, canvassen en aluminium prints. Heel handig: je kiest gewoon eerst de print uit die je leuk vindt en vervolgens kies je het materiaal.

Ik koos in ieder geval onderstaande posters uit voor Jake zijn kamer: 

dinposter
poster dino's
poster dino
dino poster

Hebben jullie ook de volgende blogs gelezen: 

Nieuw behang op Jackie’s slaapkamer
Een poppenhuis maken met de IKEA Kallax
8x de mooiste kinderkamers van Instagram