Natuurlijk heb ik al vaker onze kinderkamers van Jake en Jackie gedeeld. Tijd om ook eens andere mooie inspirerende kinderkamers met jullie te delen. Zie hier de 8 mooiste kinderkamer van Instagram van dit moment!

Kinderkamer Jake en Jackie

Mocht je onze kinderkamers gemist hebben dan deel ik hierbij nog graag even de links naar beide blogs over de kamers en hoe deze tot stand zijn gekomen.
Puntjes op de i in de dinokamer van Jake
Van schattige babykamer naar monochroom kinderkamer!

Ook heb ik meerdere blogs geschreven over de DIY projecten in deze kamers. Zo hebben wij zelf het kinderbed van Jake gemaakt en ook het bed van Jackie is door Jim gemaakt. Wij hebben bij Jake duidelijk gekozen voor een thema: Dino’s. Ik houd echt van thema’s (jij ook? Check dan vooral even nummer 3 dadelijk). Kids zijn er natuurlijk ook helemaal zot op. Inspiratie nodig? Ik noem even wat willekeurige thema’s: Circus, Max Verstappen (koop dan bijvoorbeeld eens een kinderbed auto voor het ultieme racegevoel) Dino’s, Eenhoorns of ga bijvoorbeeld voor een echte jungle kamer met lianen!

8x de mooiste kinderkamers

Genoeg gekletst. Tijd om de prachtige inspiratiefoto’s en accounts met jullie te delen. Zie hier in willekeurige volgorde:

1. Interior.mum

De sfeer in dit kamertje van @Interior.mum vind ik echt zo fijn! Het laat ook echt zien dat een kinderkamer niet altijd vol hoeft te staan met allerlei prullaria. Met grote gebaren (zie dat prachtige behang) kun je al echt een statement maken.

meisjeskamer

2. tessahop

Ben jij een echte wereldreiziger dan weet ik zeker dat jij helemaal enthousiast wordt van de volgende kinderkamer. Wat een heerlijke sfeer is hier gecreëerd bij @tessahop!

kinderkamer stylen

3. Lotjes_Kiekjes

Ik ben echt helemaal verliefd op de kinderkamer van @Lotjes_Kiekjes. Het circustent hoekje vind ik echt zo geniaal bedacht. Ze heeft dit zelf geschilderd. De rest van de kamer mag er ook zeker zijn (check ook even dat circus behang dat het echt omtovert tot een prachtige themakamer):

kinderkamer verven
circus kinderkamer

4. Tthese_beautiful_thingss

Dit kamertje is toch gewoon een plaatje! Ik vind het zonnestelsel echt zo gigantisch vet van @tthese_beautiful_thingss!

mooiste kinderkamers

5. Stylingbymalla

Het zit al in haar naam @stylingbymalla, maar jeetje wat is deze vrouw goed in styling! Dit kamertje wil ik zo copy-pasten naar ons huis!

kinderkamerstylist

6.  Lotjes_Kiekjes

Huh, ik hoor je denken, ik heb de kinderkamer van @Lotjes_Kiekjes hierboven toch al gezien? Dat klopt helemaal maar ze heeft nog een inspirerend kamertje! Hoewel het qua stijl en sfeer overeenkomt met nummer 3 in dit lijstje, is het toch een compleet andere kamer.

kinderkamer

7. Missitiptop

Dit is ook al een kinderkamertje waarbij de styling van @missitiptop echt jaloersmakend is. Wat een kinderdroom moet dit kamertje zijn. Een georganiseerde puinhoop waarbij alles perfect bij elkaar past!

mooie kinderkamers

8. Marjoleinbouhuijzen

Nummer 8 is een realistische kinderkamer van @marjoleinbouhuijzen die echt prachtig is maar ook nog eens super toegankelijk om zelf te creëren. Haal hier dus vooral veel inspiratie uit voor je eigen kinderkamer styling!

kinderkamer inrichten

En jeuken jouw handen al om aan de slag te gaan met de kinderkamer na het zien van deze mooiste kinderkamers?