Wellicht hebben jullie hem al voorbij zien komen, maar ik heb een nieuwe rotan hanglamp boven de eettafel! Ik deel hem daarom graag met je en geef ook meteen een goede tip!

Rotan hanglamp

Hoewel ik toch wel echt mijn eigen interieurstijltje heb,  word ook ik weleens meegenomen in de laatste trends.  Zo vind ik het prachtig dat er steeds meer webbing en rotan trendy is. Ik houd van natuurlijke materialen. Toen ik de hanglamp van Raw Materials zag was ik echt meteen verkocht.  Het is de Maze lamp naturel groot. De diameter is 57 cm. Hij is met de hand gemaakt in Indonesië.  Ze hebben hem ook een maatje kleiner en in zwart.  Normaal gesproken ga ik natuurlijk altijd voor zwart, maar dit keer wilde ik toch de natuurlijke kleur. 

hanglamp boven de eettafel

Raw Materials

Even nog iets meer over de webshop waar de lamp vandaan komt: Raw Materials. Het is namelijk niet een webshop zoals vele anderen.  Je vindt er iets anders,  iets duurzaams en iets speciaals. Hun doel is om stijlvolle maar ook milieubewuste producten in ieder interieur te brengen. Je vindt er voornamelijk producten van gerecycled hout, metaal en natuurlijke materialen. Naast verlichting hebben ze onder andere ook meubels en woonaccessoires.

rotan hanglamp
De rotan hanglamp uit
rotan hanglampen
De rotan hanglamp aan (kijk ook even naar het effect op de muren en het plafond)

Afwisselen

Zoals jullie weten heb ik een handig trucje gevonden om lichtpunten niet te hoeven verplaatsen. Hierdoor is het super eenvoudig om hanglampen te wisselen.  Eerst hadden we alleen spotjes. Toen we 2 hanglampen boven de tafel wilden kregen we lelijke kabelgoten aan het plafond.  Wat ergerde ik mij daar aan zeg.  Nu met de swing kun je hanglampen toch eenvoudig boven de eettafel hangen. Daarnaast kun je eenvoudig afwisselen.  Dat komt super goed uit want ik heb misschien voor deze nieuwe hanglamp ook een mooi plekje op de bovenverdieping en dan kan ik super eenvoudig de andere hier weer tijdelijk terug hangen.  

botanisch industrieel

UPDATE:

Ook in ons nieuwe huis heeft hij een mooi plekje gekregen. Hij hangt nu in de zithoek:

interieur afwisselen

Heb je de volgende blogs ook al gelezen?
Velvet eetkamerstoelen aan onze ronde eettafel
4 tips voor een mooi gedekte paastafel
Mijn ronde eettafel van R de B Meubels op Maat