Met moederdag voor de deur, of wellicht een andere goede reden om iemand eens te verrassen, deel ik vandaag met jullie een toffe cadeautip: een verrassingsset van Wout.

Wout

Natuurlijk kennen we Wout voornamelijk van Wout de boom, die slechts 3x per jaar wat water nodig heeft. Een grote, groene eyecatcher voor in jouw interieur. Het is een (ongeveer) 20 jaar oude boom/kamerplant. Naast de Wout boom hebben ze nu een nog uitgebreider assortiment. Zoals al in de inleiding vertelde, hebben ze nu ook diverse plantensets en verrassingssets. Ideaal om cadeau te doen of gewoon lekker voor jezelf.

Help de kwekers

Om derving binnen de Nederlandse sierteeltsector tegen te gaan zijn er verrassingssets samengesteld. Je kunt kiezen uit 4, 6 of 9 planten. De kwekers die geholpen worden met deze actie, bepalen welke planten er in jouw pakket komen. Het is dus echt helemaal een verrassing. Uiteraard zijn de planten allemaal kerngezond. Ik koos voor een 9-delig verrassingspakket. Je weet van tevoren alleen de potmaten. Ik heb de planten bij thuiskomst direct gepot in de Kurt potten van Wout en heb ze uitgestald in mijn stellingkast.

verrassingsset

Verrassingsset planten

Zoals ik al zei kun je kiezen uit een verrassingsset van 4 (25 euro), 6 (35 euro) of 9 (45 euro) planten. Kies je dus voor 9 planten dan ben je slechts 5 euro per plant kwijt. Ik kan uit ervaring vertellen dat je dit echt super goedkoop is voor de planten die je krijgt. Ook kun je kiezen voor een speciaal moederdag plantenset. Ook deze kun je zo groot maken als je zelf wilt (4,6 of 9). Bij deze weet je echter wel al van te voren welke mooie planten er in het pakket zitten. O, en heb jij nou (of je moeder) echt geen groene vingers? Dan kun je ook nog gaan voor de stevige plantenset.

Hier een aantal van mijn ontvangen planten:

planten
urban jungle
wout
vetplant
plantje

Heb je de volgende blogs ook gelezen:
Mijn plantenverzameling en mijn groene vingers
Rubberplant verzorgen: Tips en tricks!
Aan de slag met stekjes