Is jullie tuin al helemaal klaar voor de zomeravonden? De mijne wel en daarom neem ik jullie even mee in mijn laatste aanpassingen in ons kleine tuintje.  

Een goede zitplaats

Zoals ik laatst al schreef heb ik er inmiddels een hartman bistroset bij. Zo heb ik genoeg plekjes om straks te gaan zitten in onze tuin.  We hebben een lounge set onder de overkapping om neer te ploffen, een setje om aan te eten savonds (ook onder de overkapping), het bistrosetje van hartman om aan te ontbijten in het ochtendzonnetje,  welke ook handig op te bergen is als ik wat meer ruimte nodig heb, een rotan hangstoel om in te wiegelen en die kan ik ook nog wisselen met mijn stoffen hangstoel. Jullie zien het, ik hou nogal van zitten.

tuin lenteproof
zomeravonden

Gezellige zomeravonden

Ik vind het ook altijd super leuk om al die gezellige tuintjes vol met stofjes te zien op Instagram.  Kussentjes en kleedjes overal, dat maakt het meteen gezellig! Ikzelf heb ook het liefste de hele tuin vol met dat soort dingen maar ik geef toe,  het is soms wel een heel karwei om alles voor de dag te halen om het vervolgens s avonds weer op te ruimen. Ik doe dit dan ook eigenlijk alleen op de echte zomerdagen en nog niet echt in de lente. Wel heb ik 2 kleden ik de tuin liggen maar dit zijn speciale tuinkleden dus die kan ik het hele jaar buiten laten liggen.

lampionnen

Lichtjes en lampionnen

Toen ik een paar jaar geleden fanatiek Love Island kijker was,  was ik echt verliefd op die prachtige lampjes buiten. Ik besloot dus vorig jaar ook een lichtslinger te kopen en ik kan hier ook echt zo van genieten. In de winter moeten ze even opgeruimd worden maar nu heb ik ze inmiddels alweer opgehangen.  Ook heb ik sinds een paar weken een groot aantal lampionnen van Lampionwebshop.nl. En wat maken die de tuin meteen gezellig. Het wit kleurt zo mooi met het groen van de planten en het zwart maakt het toch een beetje stoer. Ik hang ze her en der door de tuin en zo creëer je een beetje een plafond van lampjes en lampionnen. Wanneer het regent haal ik de lampionnen gewoon naar binnen en wanneer er een feestje is bij ons thuis dan hang ik ze gezellig op in huis!

tuininspiratie
gezellige tuin

Heb je deze blogs ook al gelezen om je klaar te maken voor zomeravonden?
5 tips waarop je moet letten bij het kopen van een loungeset
3 handige tips voor het kiezen van tuinmeubilair
Tuininspiratie: Mijn nieuwe tuintje