Hoewel je maar een paar maanden van het jaar daadwerkelijk buiten kunt zitten is het toch wel fijn als je heerlijk kunt genieten in de tuin. Ik heb sinds kort een nieuwe Hartman bistroset waar ik graag meer over vertel.

Hartman Bistroset

Helaas beschikken wij niet over een landgoed achter ons huis maar is onze tuin beperkt tot een klein stuk van 6 meter breed en 8 meter diep. Daarin staat ook nog eens een schuur die we gebouwd hebben (bekleed met zink). Als je zo’n kleine tuin hebt is het handig als je een niet al te grote tuinset hebt. Elke vierkante meter telt dan. De bistrosets van Hartman zijn daarom echt ideaal. Ook als je bijvoorbeeld een balkon hebt.

tuininspiratie

Hartman Sophie Pro

De bistroset die ik heb is de Hartman Sophie Pro. De stoelen zitten echt heel comfortabel. Je hebt er niet eens kussentjes in nodig. Daarnaast is de set super eenvoudig op te bergen. De stoelen zijn namelijk stapelbaar en de tafel heeft een systeem waardoor je het blad verticaal kunt zetten. Zo heeft hij niet veel ruimte in je schuur nodig.

tuin inrichten

Van zwart naar wit

Hoewel mijn liefde voor zwart enorm groot is merk ik dat ik steeds meer naar wit neig. Zo ook in de tuin. De basis is daar vooral veel grijs (de stenen, de schuur, de kussens van de loungeset en mijn andere tuinset) maar juist wit in je tuin maakt het een stuk lichter en frisser. Wit staat ook ontzettend mooi in contrast met het groen van de planten.

hartman bistroset

Benieuwd naar mijn tuinset die ik hiervoor had? Lees dan de blog van vorig jaar over mijn nieuwe tuin.