Natuurlijk scroll ik – waarschijnlijk net als jij – ook uren op Instagram, Pinterest en andere kanalen om heerlijk wat interieurinspiratie op te doen, maar daarnaast blader ik ook regelmatig in een gedrukt magazine. Heerlijk plaatjes kijken, verhalen lezen en de magazines dan vervolgens te bewaren om ze uiteindelijk te gebruiken als knipboek voor het maken van moodboards. Heerlijk vind ik dat. Benieuwd naar de leukste interieur magazines van dit moment? Kijk dan snel verder!

Interieur magazines

Zelf heb ik ook meerdere abonnementen gehad waar ik uiteindelijk nooit in keek. Uiteindelijk heb ik nu 1 abonnement en koop ik regelmatig een los tijdschrift als Libelle. Bij proefabonnementkrant.com kun je een abonnement afnemen met extra korting en kun je het tijdelijk proberen. Dan wil je alleen nog weten welke abonnementen je moet overwegen. Ik deel daarom 4 toffe magazines waar jij komend jaar je interieurinspiratie vandaan kunt halen!

VT wonen

Hoewel deze natuurlijk de meest voor de hand liggende is, is het nou eenmaal wel het meest populair onder interieurliefhebbers. Hij komt 15 keer per jaar uit en zit boordevol inspiratiefoto’s. Daarnaast komen er 4 VT wonen specials per jaar uit. Zelf heb ik ook een abonnement op VT wonen. Persoonlijk vind ik de DIY’s en de binnenkijkers altijd het leukste.

interieur magazines

Libelle

Zoals gezegd koop ik ook weleens een losse Libelle. Nou hoor ik je denken: Libelle is toch helemaal geen interieurmagazine? Nee, dat klopt, maar ze hebben wel vaak een rubriek over wonen. Sterker nog… ik heb zelfs ooit met een foto van mijn slaapkamer in de Libelle gestaan. Een leuke afwisseling dus tussen interieur en andere onderwerpen.

Ariadne at Home

Hoewel ik vroeger de Ariadne at Home teveel gericht vond op andere interieurstijlen dan die van mijzelf, heeft Ariadne at Home zich echt ontpopt als interieur magazine met veelzijdige inspiratie. Ook hebben ze een specifiek magazine voor de brocante interieurstijl: Ariadne at Home Brocante. Het leukste aan dit interieurmagazine is dat het gekoppeld is aan de eigen collectie. Alles wat je dus ziet kun je direct kopen.

Eigen huis & interieur

Eigen Huis & Interieur is dé glossy over design, interieur, wonen, kunst en ontwerpers. In elk nummer vind je minimaal 8 inspirerende interieurs. Zo is er altijd wel iets wat jou kan inspireren. Zelf heb ik hem nog niet zo vaak gekocht, maar ik denk zeker dat hij steeds populairder gaat worden.

Heb jij nog een mooie toevoeging aan dit lijstje? Laat het vooral weten!
Bekijk ook de 3 meest inspirerende luisterboeken over interieur.