Zelf ben ik helemaal geen fan van lezen. Het kost enorm veel tijd en die hebben we nou eenmaal niet in onze drukke leventjes tegenwoordig. Toch ben ik wel benieuwd naar boeken over interieur. Ik heb daarom luisterboeken ontdekt. Je zet hem aan en kunt luisteren terwijl je iets anders aan het doen bent. Dat is nog eens multitasken! Benieuwd naar welke luisterboeken over interieur je moet horen? Ik deel ze hieronder! 

Luisterboeken 

Voordat ik de 3 titels met jullie deel, zal ik eerst delen hoe je een luisterboek kunt gebruiken. Er zijn een aantal apps die je kunt gebruiken om luisterboeken af te spelen. Nextory is een audioboekendienst waarbij je enorm veel boeken kunt beluisteren. Hier vind je een kortingscode voor Nextory. Je kunt kiezen uit enorm veel titels en – zoals gezegd – onderstaande 5 titels moet je zeker gaan beluisteren! 

Weg ermee – Dennis Storm 

Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik stiekem een beetje fan ben van Dennis Storm. Het was mijn favoriete presentator bij 3 op reis en ook de programma’s die hij maakte met Valerio vond ik altijd erg vermakelijk. Dennis heeft zijn leven echter omgegooid en hij is helemaal uit de entertainment gestapt. Less is more en hij zet zich in voor Minimalisme. Wil jij nou eigenlijk ook wel eens met een grote bezem door je huis? Dan moet je dit boek echt beluisteren. Dikke tip want Dennis leest het zelf voor! 

How To Clean Your House – Lynsey, Queen of Clean 

Hoewel dit luisterboek in het Engels is (what is the issue? Tegenwoordig spreekt iedereen het vloeiend toch?), is dit ook echt een aanrader! Door middel van simpele tips en trucjes krijg je direct zin om te gaan poetsen in huis. Dit luisterboek kun je dus ook luisteren tijdens het poetsen! 

The Home Edit Life – Clea Shearer 

Als je dan toch aan het poetsen bent, kun je ook meteen nadenken over een goed “organised” interieur. Wie wilt nou niet een voorraadkast waarbij alles mooi uitgestald staat en waarbij je direct ziet hoeveel voorraad je nog hebt? Wederom waarschuw ik je: je wilt hierna direct aan de slag! 

Hebben jullie nog tips? Deel ze hieronder!