Dat ik niet van lege muren houd is wel te zien.  Ik heb zo’n hekel aan kale, witte muren. Ik zorg dus dat elke muur wel iets heeft. In de slaapkamer heb ik ook nieuwe wanddecoratie. Hexagons van deJouwe . Benieuwd naar mijn ervaringen? Je leest het in deze blogpost!

Foto’s aan de muur

Je kunt een interieur natuurlijk een stuk persoonlijker maken door foto’s aan de muur te hangen. Dat kun je tegenwoordig op zoveel verschillende soorten manieren en materialen doen. Desalniettemin heb ik buiten een aantal foto’s op de overloop op glas en een IXXI in de woonkamer na, nergens echt foto’s. Toen ik laatst door een vriendin deJouwe tegen kwam was ik echter wel heel enthousiast. Ik wilde eerst foto’s bestellen op cirkels en die vervolgens in het trappengat hangen maar tijdens het bestelproces kwam ik toch uit op de mediabibliotheek in hexagons. Maar dat is dus beide mogelijk: zowel foto’s van jezelf als mooie dessins van hen.

Romantische teksten

Ik hou van teksten in ons interieur. Ik heb dan ook al diverse posters met quotes etc. Ik stuitte op een aantal romantische teksten in de mediabibliotheek. Daar heb ik verder op geborduurd en zo kwam ik tot een leuk geheel. Hoewel Jim en ik helemaal niet romantisch zijn mag onze slaapkamer dat best wel zijn dus een paar zoetsappige teksten konden niet ontbreken. Ik koos er voor ze op te hangen boven mijn ingelijste trouwjurk.  Door ze schuin omhoog te hangen valt ons hoge schuine plafond extra op.

dejouwe

Eenvoudig te bevestigen

Hoewel ik gek ben op dingen aan de muur is Jim er altijd minder enthousiast over. In  de woonkamer hebben we een railsysteem zodat er minder gaten in de muren komen maar bijvoorbeeld op de slaapkamer hebben we dat niet.  Het systeem van deJouwe is super eenvoudig te bevestigen met de meegeleverde plakstrips. Bij de hexagons krijgt je ook een malletje die je tussen de vormen kunt plaatsen zodat ze allemaal even ver uit elkaar zitten.  Scheelt een hoop meetwerk dus!

Wat is jullie favoriete wanddecoratie? Deel het in de comments hieronder!