Nu we hele dagen thuis zitten, ben ik echt enorm blij met mijn Netflix abonnement. Deze hebben we nog niet zo heel lang, maar inmiddels kijken we hele series weg. Ook hebben wij Videoland. Mijn schoonouders hebben Disney+ en waren erg enthousiast. Tijd om daar dus ook eens onderzoek naar te doen!

Disney+

Wat is Disney+ nu eigenlijk? Het is een streamingdienst waarbij je een groot aanbod films, series en documentaires kunt bekijken. Het is een relatief nieuwe dienst want hij is pas live sinds november 2019. Toch zijn er al veel mensen in Nederland die Disney+ afnemen. Dat is op zich ook niet gek: een abonnement bij Disney+ is slechts €6,99 per maand of bespaar meteen extra door voor een jaarabonnement te kiezen. Die is namelijk €69,95. Dat is €5,83 per maand. Check ook even de aanbieding hieronder!

Wist je dat je Disney+ ook eerst 7 dagen gratis kunt bekijken?! (klik even op het linkje) Dat is alvast weer een week doorkomen in deze vreemde periode!

disney+

Ook voor volwassenen

Ik ben zelf echt een enorme fan van Disney films. Ja, dan heb ik het ook over de kinderfilms. Ik kan nog steeds hele zondagen spenderen aan het kijken van klassiekers als Peter Pan en Sneeuwwitje. Vergis je alleen niet in het aanbod want het zijn niet alleen Disney kinderfilms. Ook alle Pixar films, Star Wars films en de Marvel films kun je streamen. Van die laatste ben ik ook groot fan! Je kunt op 4 apparaten tegelijk kijken via 7 accounts. Je kunt dus prima je abonnement delen met bekenden!

Ik heb in ieder geval mezelf al overtuigd tijdens het schrijven van deze blog: Ik heb mijn 7 dagen gratis proberen aangevraagd!

Heb je de volgende blogs ook al gelezen?
DIY TV kast maken
3 handige tips voor het kiezen van een tv meubel