Een van mijn favoriete interieurs op dit moment en een groot inspiratiebron is toch wel  de stoere woonboerderij van Jellina Detmar. Een stoere maar ook enorm warme en gezellige woonboerderij in Friesland. Waarschijnlijk kennen jullie haar interieur al maar het blijft leuk om naar kiekjes van haar interieur te kijken.

Nog voor de stoere woonboerderij

In de eerste jaren van Jellina Detmar volgde ik haar al op Instagram. Ze had een TV kast gemaakt die ik heel erg lang op mijn telefoon had opgeslagen en die uiteindelijk ook de inspiratiebron was voor onze TV kast op de slaapkamer (hij is wel heel anders geworden maar het idee komt daar vandaan). Toen gingen Jellina en Jan verhuizen naar een prachtige woonboerderij en daar begon het prachtige interieur dat ze op dit moment heeft.

Industriele keuken
DIY tabletcase
houtbewerking

Haar man, Handige Jan

Over Jan, haar man, gesproken… hij is echt super handig. Eigenlijk doen ze vrijwel alles zelf in huis en daarbij maakt Jan ook nog eens super leuke DIY’s. Mijn echte favoriet is toch wel de tabletcase van hout (zie hierboven). Hoe chique is die! En hoewel het via haar stap voor stap tuturial op haar blog vrij eenvoudig lijkt, ga ik mijn vingers er niet aan branden. Ook heeft ze een tof Pallethouten bed. Zo één zag je eerder ook al in de binnenkijker van Madeleine en ik ben er gek op! Owja, en die kast die op de foto hieronder te zien is heeft Jan ook zelf gemaakt!

Jellina Detmar

Zwart, hout en grijs

Ik hou ook echt van de kleuren in haar interieur. Ze heeft vrij veel zwart in huis maar dat kan prima aangezien ze echt een prachtige raampartij heeft boven haar woongedeelte. Hier zie je de zonnestralen altijd naar binnen komen op haar Instagram. Natuurlijk is haar witte vloer, haar Vestingh Paint vloer en de bakstenen muur ook echt een eyecatcher in haar woonboerderij.

woonboerderij
industrieel interieur
interieurstijling

Mijn wishlist

Oké, eigenlijk is het volgen van Jellina Detmar op Instagram echt een heel slecht idee. Mijn wishlist wordt er namelijk alleen maar groter door.  Die stalen deuren zijn echt zo jaloersmakend. Ik ben er echt verliefd op. Ook het bedsprei dat ze een tijdje geleden ook mocht weggeven in een winactie van Moyha staat heel erg hoog op mijn wishlist.  Wisten jullie trouwens dat Jellina vroeger op turnen zat. Het zit in de genen want via haar stories zie je met regelmaat haar 2 kindjes ook slingeren aan de ringen die in de woonkamer hangen. Deze staan ook hoog op mijn wishlist voor Jake zijn kamer (daar hebben we ook een heel hoog plafond dus dat is wel handig).

woonboerderij
stoere woonboerderij
jellina detmar

Oude materialen

Wat ik misschien nog wel het leukste vind aan het interieur van Jellina is dat ze veel gebruik maakt van oude materialen. Zo heeft ze dakpannen als een soort boekenkast gebruikt en ook heeft ze een prachtige oude werkbank. Dit in combinatie met het zwart van de kozijnen en de nieuwe items in haar interieur vormen echt een heel mooi geheel.

leeshoek
oude werkbank
werkbank