We mogen binnenkijken bij één van mijn favoriete instagrammers op dit moment: Madeleine @madeleineshouse72. Ze heeft het laatste half jaar een enorme boost op Instagram gekregen en zit inmiddels op bijna 50K volgers. En natuurlijk niet onterecht. Ze heeft een super inspirerend industrieel vintage interieur. 

Industrieel vintage

Voordat ik begin met de rondleiding door haar huis wil ik zeggen dat je vooral ook even op haar Insta account moet gaan kijken. Inmiddels heeft ze namelijk al weer heel veel (super gave) aanpassingen gedaan in haar interieur waaronder verandering in kleur, een mooie behangwand en een nieuwe bank. Een beetje verouderd zijn onderstaande foto’s dus wel maar desalniettemin nog steeds zeer inspiratievol!

De keuken

Ik weet nog goed dat ik Madeleine was gaan volgen op Instagram vanwege haar keuken. In de eethoek had ze namelijk een grote afdruk van de bekende New York Construction workers. Ik vond het zo’n sfeervol hoekje. Inmiddels ziet het er heel anders uit en heeft ze hoek al meerdere makeovers mogen krijgen. Ik ben echt weg van haar lamp boven de eettafel. En natuurlijk vind ik haar Big Ben van By-Boo ook geweldig. Ik heb hem in het zwart maar in de groene kleur van Madeleine is het ook echt een prachtige klok.

    Keuken Eetkamer

De woonkamer

Oké, haar woonkamer moet je nu dus even op haar instagram bekijken. I love the couch! Ze heeft inmiddels een donkerblauwe muur en daarvoor staat een prachtige cognackleurige bank. Dat geeft echt zo’n mooi contrast! Ook heeft ze een nieuwe behangwand. Kortom… check, check, check!!

Binnenkijker

De slaapkamer

Ik ben wel een beetje jaloers op haar slaapkamer. Wat een oase van rust straalt die uit! Het behang achter haar bed vind ik echt geweldig. Zien jullie dat ze de verwarming in dezelfde kleur heeft geverfd als de wand? Daar houd van ik, perfectie!

 

Bedroom goals

Boysroom

Eén van de nieuwste kamers in haar huis is de kamer van één van haar zonen. Hoe stoer wil je het hebben? Ik ben het meeste weg van het bureau! De stoel die er bij staat past er ook perfect bij. Ik vraag me wel oprecht af hoe vaak haar zoon zijn benen zal openhalen aan de pallets als hij iets aangeschoten thuis komt hihi? Nee, grapje hoor. I love it!

Kleur in je interieur Stoere jongenskamer

De tuin

Ik zou weleens graag in het echt de tuin van Madeleine willen bekijken. Hoe groot moet die wel niet zijn? Ze heeft namelijk super veel leuke hoekjes. Naast de overkapping met een prachtige loungeset en super veel mooie aankleding heeft ze achterin haar tuin een hoek met bomen (ik ben echt helemaal weg van die lampionnen die er op hangen, ze doen me denken aan onze bruiloft). Daar staat ook een prachtige nieuwe tafel van R de B meubels op maat. Ook heeft ze echt een mega schattig schuurtje bij (ook daar weer) een prachtige boom. Had ik ook al verteld dat ze kippetjes heeft? Echt te schattig!

Overkapping tuin Tuininspiratie

Zwart schuurtje

Volg Madeleine op Instagram!
Ook binnenkijken in een interieur met een glazen vloer ? Check dan de andere binnenkijkers!