Een binnenkijker die ik al een hele tijd geleden beloofd had, maar ik kwam er maar niet aan toe: het monochroom interieur van Orianda (@interior_no.10). Buiten het feit dat ze een super stoer interieur heeft is ze ook nog eens zelf een super stoere vrouw.

Even voorstellen

“Mijn naam is Orianda van Daal. Ik ben 34 jaar, moeder van een geweldige zoon van 11jaar en ik woon in Groningen”. Orianda heeft de opleiding interieuradviseur gedaan en dat is iets waar ze extra trots op mag zijn. In 2009 kreeg Orianda namelijk plots overal blauwe plekken. Ze bleek Lupus te hebben. Ondanks haar ziekte begon ze aan haar opleiding. School, werk en mama zijn terwijl ze elke dag en nacht enorm veel pijn heeft, ze wist het toch maar even mooi te doen.

zwarte lambrisering
stoer interieur

Stoer interieur

Haar interieur sprak me direct aan omdat het hoofdzakelijk mijn lievelingskleur bevat: namelijk zwart. Haar zwarte lambrisering vind ik echt prachtig. Ook een echte eyecatcher is haar stenen wand van behang. Dit maakt haar interieur extra stoer.

bakstenen muur
urban jungle interieur

Quotes

Wat ik ook zo leuk vind aan het IG account van Orianda, en waarom je haar zeker even moet volgen is omdat ze super mooie en soms ook grappige quotes deelt. Ik hou er van. Ze heeft me zelfs gevonden bij de tekst die ik op mijn been heb laten tatoeëren. Weliswaar een verkorte versie van de volgende quote: ‘” Train your mind to see the good in everything. Positivity is a choice. The happiness of your life depends on the quality of your thoughts”, Vooral dat laatste deel vind ik heel inspirerend. Ik ben nogal een doemdenker en zie altijd het negatieve van dingen en van mensen. Ik bewonder mensen die altijd positief in het leven staan zo enorm. Daarom wilde ik graag een reminder aan het feit dat ik echt positiever moet denken en zijn. Aangezien mijn been (gelukkig) geen 3 meter breed is en ik maar 1 enkele zin wilde, heb ik gekozen voor “Positivity is a choice”.

platenspeler
monochroom interieur

Woon je nu in je droomhuis?

“Wij wonen nu 3 jaar in een gelijkvloerse woning en dit is echt ons plekje. Is het mijn droomhuis? Neehhh… mijn droomhuis moet nog gebouwd worden haha (niks mis met dromen toch?) Ik hou ervan om oud en nieuw te combineren. Industrieel, Scandinavisch, botanisch… ons huisje begint al op een echte urban jungle te lijken. Er staat nog genoeg op mijn wensenlijstje. Ik wil mijn keuken en het barretje nog aanpakken. Een eettafel maken enz.”

binnenkijker

Favoriete IG accounts

Een paar van mijn ig favorieten zijn @fijninhuis @marijolie79 @homefreak.nl @ashadejong @_finntage @withuisjeaanzee

Een echt stoer interieur van Orianda. Heb je ook al eens in het interieur van Bojoura gekeken? Of één van de volgende binnenkijkers:
Binnenkijken: een scandinavisch industrieel interieur
Binnenkijken bij interieurblogger Ilse