Vandaag mogen wij binnenkijken bij Ilse. Ilse is interieurblogger op InteriorTwin. Op InteriorTwin deelt ze inspiratie uit haar eigen
interieur, DIY ideeën en tips om jouw eigen droomhuis te creëren.

Samen met mijn man en onze hond Jackie wonen wij in een nieuwbouwwoning aan de rand van het centrum van Arnhem. Hier zijn wij 4 jaar geleden komen wonen en omdat wij de eerste bewoners waren, hebben wij alles naar eigen wens kunnen inrichten.

Bij een nieuwe woning komt er veel op je af en moeten er veel keuzes in een korte tijd gemaakt worden. Gelukkig had ik in de periode daarvoor al veel moodboards gemaakt wat hielp bij het maken van de keuzes in huis.

Zo ben ik nog steeds heel blij met onze zwarte keuken, alhoewel hij vorig jaar wel een make-over heeft gehad door de bar zelf te betegelen. En ook onze badkamer is nog steeds super praktisch en fijn, ook al kreeg deze wel een make-over met de trendkleur terracotta.

terracotta badkamer

Gek op DIY

Om een beetje sfeer in onze nieuwbouwwoning te brengen ben ik gek op DIY projecten. Hiermee maak ik echt iets unieks en wordt ons huis echt een thuis. Zo is de zelfgemaakte industriële schuifdeur hier nog steeds favoriet.

Ook met de sloophouten lambrisering achter het bed ben ik super blij. Daarnaast combineer ik graag zelfgemaakte items met budget items en tweedehands koopjes. Maar ook design items mogen niet ontbreken in huis. Hier heb ik vaak een tijdje voor moeten sparen en deze zal ik niet zo snel wegdoen.

hoofdbord maken
industriele schuifdeur

Planten in huis

Ook heb ik heel wat planten in huis. Helaas beschik ik niet over groene vingers, dus er sneuvelt er nog wel eens eentje, maar ik doe mijn best ze allemaal in leven te houden. Gek genoeg doet onze bananenplant het hier heel goed, terwijl ik van anderen hoor dat zij het juist heel moeilijk vinden deze in leven te houden.

De pilea, toch 1 van de makkelijkste planten ooit, overleefd hier juist weer niet. Bij het kopen van nieuwe planten probeer ik altijd op de prijs te letten, omdat het minder erg is als een plant van een tientje het niet redt dan een plant van 50 euro.

bananenplant
woonkamer

Volgende projecten

Een huis is nooit af, hier in ieder geval niet. Zo wil ik nog aan de slag met een mooi hoofdbord voor het bed in de logeerkamer. Ook kriebelt het alweer een tijdje om een muur in een nieuwe kleur te verven. Gelukkig vind ik het hartstikke leuk om aan de slag te gaan met klussen in huis.

wijnpaal

Interieurblogger

Wil je op de hoogte gehouden worden van haar nieuwste projecten? Volg Ilse dan op haar blog of Instagram.