Jim heeft veiligheidskunde gestudeerd dus je kunt je voorstellen dat bij ons zeker aan veiligheid wordt gedacht. Nu we gingen verhuizen zijn er ook weer een aantal zaken waar we aan moesten denken: rookmelders, brandveiligheid in de keuken en inbraakveiligheid. Nu moet ik eerlijk toegeven dat veiligheid natuurlijk boven alles gaat, maar een beetje interieurproof mogen ze natuurlijk wel zijn. Ik laat jullie daarom kennis maken met Jalo Helsinki die onder andere mooie rookmelders in het assortiment heeft. 

Veiligheid boven al 

Natuurlijk gaat het niet alleen om hoe mooi er iets uit ziet. De veiligheid staat boven alles. De producten van Jalo Helsinki zijn uiterst veilig. Alle rookmelders van Jalo Helsinki geven een luid alarm als er rook wordt gedetecteerd. Het grote voordeel is dat de batterij in de rookmelder maar liefst 10 jaar meegaat. Het is dus een kwestie van eenmalig ophangen en 10 jaar hoef je er niet naar om te kijken. 

Het ophangen van de rookmelders is ook nog eens super eenvoudig want dit doe je namelijk met tape. Ook helemaal proof voor de niet-klussers onder ons die niet met een boormachine overweg kunnen. Je kunt overigens wel met meegeleverde schroefjes aan de gang (heb ik ook gedaan). Zo weet je zeker dat je er ook echt 10 jaar geen omkijken naar hebt.

mooie rookmelders

Mooie rookmelders

Het assortiment van Jalo Helsinki is enorm uitgebreid. Ze hebben rookmelders, blusdekens en zelfs een design brandblusser. Ik heb 3 rookmelders van Jalo Helsinki. Ze hebben echt heel veel designs om uit te kiezen. Zelfs een leuke voor kinderen in de vorm van een vlieg. Handig voor de kinderkamer. Ik koos voor de Kapu 10. Ik heb hem in het donkergrijs en in wit. Je moet natuurlijk even kijken waar je, veiligheidstechnisch, de rookmelders het beste kunt ophangen, maar ik hang er 1 in de speelkamer (bijgebouw), 1 in de overloop boven en 1 in de gang beneden (hier zit de keuken naast). 

rookmelder

Handig: de gehele voorkant van de rookmelder werkt als een knop om de rookmelder te testen. 

Wat vinden jullie van mijn mooie rookmelders?

Hebben jullie ook de volgende blogposts al gelezen: 
Overal muziek met een bluetooth speaker in huis
Favoriete speelgoed die ook nog eens interieurproof is