Muziek maakt mij vrolijk. En dat is eigenlijk nog een understatement. Muziek heeft op mij persoonlijk echt heel veel effect. Luister ik uptempo muziek dan merk ik ook dat ik energieker wordt. Muziek in huis is voor dus echt noodzakelijk. Ik geef je daarom in deze blog een aantal handige tips voor de beste muziek in huis en deel daarnaast de Beste Bluetooth speakers met je! 

Muziek in huis

Er zijn echt heel veel plekken in huis waar ik muziek luister. Op zomerdagen luister ik vrijwel altijd muziek in de tuin. Dat maakt je zomer middag of avondje helemaal in goede sferen. Zoals jullie weten hebben wij ook 2 douches naast elkaar in de badkamer. De kindjes gaan in een badje naast deze douches (handig zo’n grote inloopdouche). We bouwen dan ook regelmatig een feestje in de badkamer met zijn allen want ook daar luisteren we muziek. 

@houseofmarley

Ook het thuiswerken heeft effect op mijn muziek. Ik luister bijvoorbeeld altijd muziek in de auto naar het werk en ook op het werk luisterde ik vervolgens muziek. Nu werk ik vrijwel altijd vanuit huis. Een stuk stiller ook zonder collega’s, maar ik miste de muziek misschien nog wel het meeste. Zelf heb ik een goedkope bluetooth speaker. Deze zet ik naast mijn pc aan en zo heb ik toch muziek tijdens het thuiswerken. De kwaliteit is helaas niet al te best want de gebruiksduur is helaas niet voldoende voor een complete thuiswerkdag. Vandaar dat ik me verdiepte in de top 3 bluetooth speakers. 

Bluetooth speaker

Je kunt natuurlijk allerlei speakers inbouw in huis, maar de gemakkelijkste manier om muziek te luisteren op vrijwel elke plek is natuurlijk met een bluetooth speaker. Je kunt eenvoudig draadloos muziek streamen van je telefoon. Spotify aan en gaan! Bekijk de top 3 bluetooth speakers hieronder en kies (afhankelijk van jouw specifieke wensen natuurlijk) welke het beste bij jou past. 

Top 3:

Nr. 1: JBL Xtreme 2 bluetooth speaker

Wie kent hem niet? Deze bluetooth speaker heb je vast en zeker al eens voorbij zien komen. Hij heeft een accuduur van maar liefst 15 uur. Zo lang gaat je telefoon nog niet eens mee als hij muziek aan het streamen is! Probleem? Nee hoor want deze speaker heeft een ingebouwde powerbank zodat je ook je telefoon kunt opladen! 

Nr. 2: Sonos Move bluetooth speaker

Zoek je een bluetooth speaker die tegen een stootje kan? Dan moet je voor de Sonos Move speaker gaan. Hij heeft een schokbestendige en slijtvaste behuizing en is daardoor bestand tegen regen, sneeuw, zand en stof en andere weersinvloeden. Je kunt hem zelfs eens een keertje laten vallen.

Nr. 3: Dali Katch bluetooth speaker

Deze speaker is niet alleen goed, hij is ook nog eens super interieurproof! Met zijn retrolook past hij perfect bij jou in huis. Je mag hem dus best een prominent plaatsje geven op het dressoir! Hij is in 2 uur opgeladen en gaat dan maar liefst 24 uur mee. Wat wil je nog meer?!

Lees de uitgebreide reviews van de bluetooth speakers op 10monsters.nl