Urban Jungle interieurs zijn hip en happening. Ikzelf had tot een paar jaar geleden vrij weinig planten in huis maar inmiddels word mijn huis steeds groener en groener. Laatst ontving ik van HIP ORGNL een nieuwe toevoeging aan mijn urban jungle interieur. En het mooie is, ik hoef hem niet eens water te geven!

HIP ORGNL PLANTOLOGY collectie

Wie houdt er nu niet van planten? Het is bij mij de enige “kleur” die in huis mag komen. De nieuwe plantology collectie van HIP ORGNL past dus perfect bij ons interieur maar ik denk bij vele van jullie ook. Je kunt kiezen uit een scala van planten. Ga bijvoorbeeld voor een bananenplant of voor een mooie cactus, breidt je Pilea familie uit of kies voor het prachtige erwtenplantje. Maar dan niet in het echt… nee je krijgt een hoogwaardige dibond plaat met daarop een prachtige afbeelding van de plant. Je kunt hem ook nog customizen door te kiezen uit één van de vele achtergronden.

urban jungle

HIP ORGNL ROYAL

Ik koos voor de HIP ORGNL ROYAL met de zigzag achtergrond. Ik hou van grafische prints en ik vond dat hierdoor het groen van de plant nog mooier uit kwam. Daarnaast heeft mijn favoriete dekbedovertrek ook een zigzag print dus wellicht matcht hij goed op de slaapkamer dacht ik. Hij heeft trouwens ook echt een prachtige matte look.

Slaapkamer
Hip Orgnl

Urban Jungle interieur

Ik weet nog niet precies welk plaatsje hij krijgt. Waarschijnlijk zal ik hem regelmatig verplaatsen want ik vind hem leuk op de slaapkamer, hij kan ook in de keuken en ik vind hem eigenlijk ook wel heel erg mooi op het dressoir voor de grijze muur. Jullie zullen hem dus nog regelmatig terug zien komen op mijn Instagram. En het mooie is, hij kan natuurlijk niet doodgaan hihi.

Dressoir

Binnenkort deel ik trouwens ook wat tips over hoe ik mijn favoriete planten verzorg!

Heb je deze Urban Jungle interieur blogs ook al gelezen?
Mijn plantenverzameling en mijn groene vingers
Rubberplant verzorgen: Tips en tricks!
Binnenkijker: Het Urban Jungle interieur van Bojoura