Dat ik gek ben van hout weten jullie inmiddels wel.  Ik moet dan ook even mijn nieuwste aanwinsten met jullie delen: mijn palletbankje en transportkist van Meubelenvanpallets.nl

Liefde voor hout 

Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik geen idee heb waar mijn liefde voor hout ontstaan is.  Ik weet dat 6 jaar geleden toen Jim en ik gingen samenwonen steigerhout helemaal trendy was.  Jim had dan ook al voor we gingen samenwonen een kapstok van steigerhout gemaakt en een plantenbak. Een aantal jaar later maakte Jim de bedtafel van steigerhout.  Dit schuurde hij alleen eerst helemaal op en zo kwam het eerste houtkleurige item in huis. 

Underlayment

Inmiddels is er veel van hout gemaakt in huize Kuiper. Zo hebben we een bed gemaakt voor Jackie,  een minibedje voor haar pop, een nieuwe kapstok, een kledingkast van ruim 3 meter 30 hoog, een tv wand en ga zo maar door. Alleen het bed van Jake is nog van steigerhout maar die willen we binnenkort ook omtoveren met underlayment.  Ik ben er echt helemaal gek op. 

Palletbankje

Hoewel ik het bed van ons in geen eeuwen zou willen omruilen (hij ligt echt goddelijk) ben ik wel altijd fan van die bedden gemaakt van pallets zoals die van Jellina Detmar en Madeleineshouse.  Ik vind pallets altijd zo’n stoer uiterlijk hebben.  Toen ik dus het palletbankje van Meubelenvanpallets.nl ontving was ik door het dolle heen.  Het straalt zoveel stoerheid uit en is ook nog eens zo fotogeniek. Met een paar kussentjes er op is het echt een chillplekje en doordat hij maar een halve pakket diep is neemt hij niet belachelijk veel ruimte in. Ideaal dus voor Jackies kamertje.

palletbankje

Transportkist

Ook ontving ik een enorme transportkist. Ik was niet thuis toen ik thuis was maar ik kreeg direct en appje van Jim met de vraag of ik wel naar de afmetingen had gekeken. Hij is gigantisch. Ideaal dus voor het opbergen van veel speelgoed of bijvoorbeeld je tuinkussens. Hij kreeg een plaatsje in de hoek van de woonkamer.  

Mijn liefde voor houtproducten wordt elke dag groter dus waarschijnlijk zien jullie op mijn blog nog vele projectjes voorbij komen!