Hoewel ik zelf natuurlijk in een interieur met een industriële touch woon ben ik toch steeds meer gecharmeerd van een andere interieurstijl. Mijn liefde voor een bohemian interieur groeit elke dag. Wellicht ga ik deze twee stijlen nog eens combineren bij ons in huis. In deze blog neem ik je mee in de wereld van Bohemian en laat ik de mooiste inspiratiefoto’s zien.

Typisch bohemian woonstijl


Wat is nu typerend voor een Bohemian interieur? Deze interieurstijl is eigenlijk een mix van stijlen van over de hele wereld. Bohemian interieurs kunnen onderling veel van elkaar verschillen. Zo kan een interieur veel kleuren bevatten maar ook juist veel neutrale kleuren bevatten. Je moet er in ieder geval een reis/vakantiegevoel van krijgen. Rotan en bamboe zijn op dit moment trendy materialen. Ze passen perfect in een Bohemian interieur. Het leuke van deze interieurstijl is dat je juist mag combineren. Wees niet bang om gewaagde keuzes te doen. Mix gerust vintage items met modern en geef souvenirs van reizen een prominente plek in je huis. Om je bohemian interieur compleet te maken creëer je ook een echte Urban Jungle want planten horen immers ook bij die wereldse sfeer.

Shop je Bohemian interieur

Wil jij nu ook een Bohemian interieur? Zoals ik al aangaf kun je bij een Bohemian interieurstijl weinig fout doen bij het uitkiezen van items voor in je huis. Toch help ik je een handje mee door een aantal mooie Bohemian woonaccessoires te delen van Gigameubel.

De shoplist van de foto’s hieronder:
– Bedwand Laure
– Kamerscherm Kae naturel & Babybed Know Down
– Dutchbone Tangan hanglamp
– Leaf chair rotan

bohemian bedroom
bohemian babykamer
bohemian lamp
bohemian stoel

“Mix gerust vintage items met modern en geef souvenirs van reizen een prominente plek in je huis”.

De mooiste Bohemian interieurs van insta

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan eens deze mooie instagram accounts die een Bohemian stijl hebben:

bohemian meubels
boho bedroom
bohemian slaapkamer
bohemian interieur
hoofdbord bed
boho tuin
slaapkamer inspiratie
bohemian slaapkamer

Fotocredits: @tintje_lichter, @bintihome , @agi_at_59, @home.by.piirto, @woodlandwhim @mirijam_wollersheim, @amyepeters