Een industrieel interieur is populairder dan ooit. Waar we industriële tot een paar jaar geleden alleen nog tegenkwamen op de werkvloer, heeft deze trend zich ook doorontwikkeld naar woon- en badkamer. Denk hierbij aan die fameuze fabriekslampen die je steeds vaker ziet. Of een cognac kleurig meubilair met een bakstenen muur op de achtergrond. Om je interieur helemaal af te maken kies je al snel voor een industriële deur in je woon- of badkamer.

Een deur is erg bepalend voor je interieur. Ben je toe aan iets nieuws? Bedenk je dan vooraf goed welke deur het beste past bij jou en jouw interieur. Wil je een gedeelte van je woonkamer afsluiten en de ruimte opdelen? Het plaatsen van een taatsdeur is dan een geschikte optie! Door te kiezen voor een taatsdeur creëer je niet alleen meer ruimte, je zorgt ook voor die industriële touch. Of je nu kiest voor een taatsdeur als binnendeur of als mooie room divider in de woonkamer.  

Wat is een taatsdeur?

Taatsdeuren zijn een belangrijk onderdeel geworden in het moderne interieur. We zien ook online dat deze trend blijft toenemen. We snappen heel goed waarom. Waar een normale deur met scharnieren aan een deurkozijn vast zit, bevestig je een taatsdeur aan de vloer en aan het plafond. Hierdoor draait de deur om de verticale as en is het mogelijk om de deur zowel naar binnen als naar buiten toe te openen. Een taatsdeur is daarom niet alleen heel praktisch, maar staat ook gewoon ontzettend mooi!  

Dat een taatsdeur een zeer opvallende toevoeging aan je woning is, is inmiddels wel duidelijk. Al helemaal wanneer je kiest voor een deur van glas. Glazen deuren zorgen niet alleen voor veel sfeer, maar zijn ook eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Dat is ideaal voor een huis vol spelende kinderen, waarbij vette vingers niet te vermijden zijn. 

De perfecte glazen deur voor jouw interieur

Een taatsdeur is er in verschillende soorten en maten. Zo is er voor ieder wat wils. Zo kun je kiezen uit een taatsdeur van transparant glas, luxe taatsdeur van getint glas of een taatsdeur met een industrieel kader. Afhankelijk van de maat kies je voor een enkele, dubbele of taatsdeur met een vast zijpaneel. Dit noemen we een zijlicht. Het is maar net welke taatsdeur het beste past bij jouw woonsituatie. 

Is je woning wat aan de kleine kant en wil je wat ruimte besparen? Dan is ook een prachtige industriële schuifdeur altijd een passende optie. Zo’n schuifdeur zorgt niet alleen voor meer natuurlijk licht, maar creëert ook een ruimtelijker effect. Hierdoor oogt de ruimte direct een stuk groter en kun je elke dag weer genieten van je geweldige woning!