Een tijdje geleden werd ik uitgenodigd voor de “DIY Winter Home Makeover” van Epson. Het was helemaal in Amsterdam (voor mij wel een eindje rijden) maar ik wilde toch graag een kijkje nemen. Ik heb er super veel geleerd en scoorde ook nog eens een Epson printer!

Eef Ouwehand

We kregen een workshop smartphone fotografie van Eef Ouwehand. Aangezien ik altijd al mijn interieurfoto’s maak met mijn Samsung Galaxy S8 vond ik dit zeker interessant. Het meeste weet je al wel doordat je het gewoon veel doet maar er zaten zeker een aantal handige tips bij die ik ben gaan gebruiken. Ze had sowieso een aantal handige apps voor fotobewerking die ik nog niet allemaal kende. Ook gingen we oefenen met het maken van een flatlay.  Dat had ik dus nog nooit gedaan dus dat vond ik wel een hele uitdaging. Ik denk dat ik ook nog veel moet oefenen want die compositie maken is nog niet helemaal mijn ding. Maar het was zeker leuk om eens te proberen. We mochten de foto’s direct uitprinten met de Epson printers die daar stonden en als kers op de taart mocht ik er ook een mee naar huis nemen.

Posters

Zoals ik al eens eerder schreef heb ik een grote verslaving aan posters. Aangezien de Epson printer echt super goed en scherp print dacht ik er meteen aan om mijn collectie posters eens uit te breiden. Ik printte ze op fotopapier en ze zijn echt van goede kwaliteit. Een paar lijstjes gekocht bij de budget winkel en Jake en Jackie hadden nieuwe lijstjes op hun slaapkamer. Zo simpel maar een alfabet en de cijfers 1 tot en met 10 zijn ook nog eens super leerzaam voor ze.

posters printen
posters printen

Kerstposters

Ook koos ik een paar leuke kerstposters op Etsy uit van BT Design Co. Ik zet ze her en der in het interieur (ofcourse zijn ze zwart-wit!) maar ik wil ze ook ter decoratie op de kersttafel leggen. Het is jammer dat de printer geen A2 formaat kan printen want dan zou ik helemaal los gaan hihi.

Epson printer (Ecotank ET-7700)

Wist je trouwens dat de Epson printer geen cartridges heeft maar gewoon losse inkt. De inktreservoirs hebben een hoge capaciteit en kunnen daarmee maarliefst 3400 foto’s afdrukken. En ik print vooral in zwart wit dus hoef ik maar 1 fles inkt aan te schaffen als deze leeg is. Wat ik ook wel handig vind is dat je een SD kaart in de printer kunt duwen en meteen kunt afdrukken. Of natuurlijk gewoon via Wifi vanaf je mobiel of laptop.

Epson Printer

Lees ook eens:
Een posterwand maken doe je zo
Nog meer… nog veel meer… Posters!
Posters: mijn grootste interieurverslaving