Ik heb al eens eerder een blog geschreven over mijn grote verslaving aan posters in mijn interieur. Inmiddels blijft deze verslaving maar groeien. Graag deel ik mijn nieuwe aanwinsten met jullie.

Tuinposters

Misschien nog wel de beste vorm van posters in je interieur vind ik tuinposters. Zelfs in de winter ziet je tuin er dan nog steeds gezellig uit. Zelf ben ik natuurlijk groot fan van zwart-wit maar met kleur haal je helemaal de vrolijkheid in je tuin. Nu mocht ik laatst een mooie poster van DesignClaud uitkiezen. Ze heeft op dit moment super sale tot wel 50% korting. Ik koos onderstaande tuinposter uit. Hij past perfect bij de andere zwart-wit tuinposters die ik al heb. Ik heb hem opgehangen in mijn nieuwe “hoekje” onder de terrasoverkapping.

tuinposter

Birds

Ik vind deze poster dus echt super mooi. Je kunt er in zien wat je er in wilt zien maar voor mij staat het voor de massa waarin we leven. 1 vogel vliegt voorop en de massa volgt. Zo gaat dat in Nederland ook heel erg vind ik. Iemand die je kent gaat mooie verre reizen maken, dus wil ik dat ook. Een ander iemand werkt flink over zodat hij een dikke spaarrekening heeft. Ik zou haast ook over gaan werken als ik de tijd er voor had. Kortom: we kijken iets te veel naar anderen in plaats van onszelf. Tot zover mijn psychische gelul hoor want ik doe er zelf net zo hard aan mee. Maar dan weten jullie in ieder geval waar ik aan denk als ik naar deze poster kijk hihi.

Birds Tuinposter

Nieuwe posters aan de wand

Ook heb ik een nieuwe posterwand gemaakt in de slaapkamer. Nouja, eerlijk gezegd heeft Jim dat natuurlijk gedaan maar het idee kwam van mij. We zijn een 3,5 meter hoge inbouwkast aan het maken van underlayment en toen ik die platen zag dacht ik: dat tv meubeltje kan wel weg en we maken er een tv wand van. Omringt met allerlei posters in lijstjes valt de tv ook niet zo op. En heel eerlijk, hadden we eerst een zwarte tv op onze slaapkamer met een dikke rand. Toen we zagen dat deze witte in de actie was zijn we snel naar de mm gereden en hebben we hem ingeladen. Ik weet het, ik ben erg maar we bewaren de andere tv nu gewoon voor in de tuin op zomerse avonden of wellicht voor Jake zijn kamer als hij wat groter is. Hou mijn instagram in de gaten voor het zien van deze nieuwe wand!

Wil je jouw eigen postercollectie ook uitbreiden dan kun je het beste snel bij DesignClaud kijken want nu kun je nog profiteren van de sale. En wie houdt daar nou niet van?!