Iedereen heeft wel een verslaving voor zijn of haar interieur. Sommige mensen kunnen bijvoorbeeld niet stoppen met het kopen van planten. Ik heb best veel planten in huis maar ik moet eerlijk bekennen dat soms genoeg ook genoeg is. Nee, mijn interieurverslaving is in… nu ik er over nadenk… elke kamer van ons huis te vinden (behalve de badkamer). Ik heb een grote verslaving aan het kopen van posters.

Een aantal van mijn posters

Zoals gezegd heb ik vrijwel elke ruimte van ons huis een poster. Hier een aantal favoriete op een rijtje. Aangezien ik deze verslaving al een tijdje heb, weet ik helaas niet meer precies welke ik waar heb gekocht.

In de keuken heb ik mijn Don’t Mess with the Chef poster. Ik vond deze echt super grappig en heel erg passend in de keuken. Ik denk dat deze poster ook één van de eerste zwarte items in ons interieur was. Kun je nagaan, nu is bijna ons hele interieur zwart! Ook zie je naast de By Boo klok een poster van de kaart van Rome. Hier zijn we geweest tijdens onze huwelijksreis zo’n vijf jaar geleden. We deden toen een rondreis door Italië. Een persoonlijk detail dus in ons interieur!

poster keuken

Ons dressoir kan ook niet vol genoeg staan hihi dus ook daar staan sinds kort 2 posters. Ik koos voor 2 posters met veel wit er in zodat deze mooi afsteekt op de grijze wand.

posters

Mijn laatste aanwinst

Mijn laatste aanwinst is deze super schattige Maan poster van Sfeer aan de muur. Zij hebben een flink aantal toffe posters dus waarschijnlijk is dit niet de allerlaatste poster die ook mag shinen in ons huis hihi. De Set maanwisseling vind ik ook echt prachtig voor onze slaapkamer maar aangezien we nog niet precies weten hoe we de muur gaan inrichten tegenover ons bed, wacht ik even af. De Maan poster hangt nu in ieder geval op Jackie’s kamer. Elke avond moeten we voor haar het liedje “Mamamuis” zingen. Voor de duidelijkheid: In de manenschijn. Ze is dus helemaal verliefd op deze poster. Mama is vooral ook verliefd op de posterhanger. Hoe cool is die?!

poster

Tuinposters

Tja, en als het binnen dan aardig vol begint te raken dan ga ik buiten maar verder. Ik heb in onze tuin twee tuinposters opgehangen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen idee meer heb waar ik deze vandaan heb gehaald maar ik zie tegenwoordig op Instagram flink wat tuinposters voorbij komen dus vergelijkbare kun je vast en zeker wel ergens vinden. Het leuke van de tuinposters vind ik dat deze ervoor zorgen dat je tuin er het hele jaar door gezellig uit ziet. Zo voorkom je dus zo’n winterdepressieve tuinlook. En bij het zien van de Here comes the sun poster word ik altijd vrolijk van het deuntje van the Beatles dat meteen in mijn hoofd zit. (Check trouwens ook eens de blogpost over de drie mooiste tuinen van Instagram op dit moment).

tuinposters

Voor de lieve lezers van deze blogpost heb ik ook nog iets leuks: 
In samenwerking met Sfeer aan de muur mag ik de gehele maand Mei  20% korting op het hele assortiment geven. Gebruik daarvoor code: homefreak