Je wil je hele huis lekker sfeervol inrichten met de nieuwste soort verlichting. LED spotjes, led-strips en ledlampen. In de ouderwetse lampen kun je de nieuwste LED lampen draaien, wel opletten met Watt en Lumen! LED spotjes in de keuken en LED strips voor de perfecte ambiance. Creëer thuis het gevoel van een comfortabel hotel of luxe resort.

LED strips

LED strips hoef je niet alleen maar tijdens kerst te gebruiken. Je kunt ze tegen het plafond aanbrengen. Heel mooi is een verlaagd plafond maken die iets van de muur afhangt. Daar kun je de LED strips bevestigen en op die manier een sfeer creëren die het hotelgevoel sterk zal benaderen. In het plafond zelf is het dan leuk om op een paar plekken een LED spots te plaatsen.

led verlichting

De woonkamer

De nieuwe plafondverlichting heb je daarmee gerealiseerd. Met een dimmer kun je in een handomdraai de perfecte sfeer bij jouw gevoel uitkiezen. De verschillende kleuren van de LED spots die je nu kunt kopen lenen zich uitstekend voor de juiste belichting van je favoriete foto aan de muur. Ook zijn de led-spots met een bepaalde lichtbundel te bestellen. Zo krijg je heel gericht licht op je bureau of op je werktafel in je hobbyhoekje.

De keuken

Een veel bezochte en gebruikte plaats in huis is de keuken. In veel woningen de centrale plek. Daarom is deze leefruimte ook best wel moeilijk te verlichten. Aan de ene kant wil je goed en helder licht tijdens het kokkerellen en aan de andere kant wil je sfeervol licht tijdens het eten. LED spotjes onder de bovenkastjes geven goed en werkbaar licht op het aanrechtblad en LED verlichting boven de eettafel geeft juist weer de romantische sfeerverlichting die je zo graag wil tijdens een intiem diner.

led strips

De slaapkamer

De verlichting in de slaapkamer wil je net als je inrichting heel romantisch hebben. Zachtgroen is de hoofdkleur en je wil het ook absoluut zacht houden. Ledstrips en led spotjes kunnen je daarbij heel goed helpen. Kies een mooie kleur voor de strips en een dimmer maakt het zacht. De spots kies je in een laag aantal Lumen waarmee je een warm licht verkrijgt.

Fotocredits: @uniekhuisje

Heb je ook de volgende blogs al gelezen?
Buitenverlichting: 4x een alternatief voor een sfeervolle tuin!
Lichtpunten verplaatsen? Niet meer nodig!
Mijn nieuwe rotan hanglamp boven de eettafel