Vandaag mogen we binnenkijken bij één van mijn favoriete Instagrammers op dit moment. Naast het feit dat het echt een schat van een vrouw is, die oprecht is en heel creatief, heeft ze ook nog eens een fantastisch interieur.

Binnenkijken bij: Even voorstellen

Ik ben Ivy Gommers, al 40 jaar op deze mooie aardbol. Ik ben Grafisch Ontwerpster en Illustrator (@littlemissivy_drawings), woon samen in een huis met Jurriaan, de man van mijn drie kinderen. Een dochter van 12 (Phileine) en een tweeling van 9 (Leander en Amélie) en een hele lieve kater Otis. Vorig jaar april zijn we na de verbouwing van dit huis hier komen wonen. We hebben alles zelf uitgedacht met de aannemer en zijn erg blij met de uitvoering hiervan. Het resultaat is te zien op @home.of.ivy . Ik ben gek op stylen, mijn hoofd staat nooit stil, ben altijd bezig met nieuwe dingen bedenken en sparen voor mooie nieuwe items. Hou van verrassend.

scandinavisch interieur
binnenkijken bij

Woon je in je droomhuis?

Nog niet. We wonen hier heerlijk, maar mijn droomhuis zou of een woonboerderij zijn, een mega strakke villa of een karakteristiek pand als een oude school of kerk maar of dat ooit gaat gebeuren…

hal inrichten
interieurstyling
eetkamer inrichten

Het ontstaan van je inrichting

Alles wat nog mooi was en nog goed voelde hebben we meegenomen en in de loop der jaren verzamelt. Ik hou van mooie design objecten, maar ben ook gek op vintage. Kan helemaal blij worden van bijvoorbeeld een mooie lijst uit een kringloopwinkel. Als klein meisje van een jaar of 8 was ik al gek op de vtwonen en nam die stiekem mee naar mijn kamer. Het grappige was dat het merendeel van de spullen in mijn kamertje vroeger vast stond aan de muur, maar ik had twee poeven en wat kussens en daar was ik al zo blij mee. Ik hou ervan wanneer alles “mooi” is. Wanneer ik dan langs een kamer loop en deze is naar mijn idee lekker van sfeer krijg ik een grote glimlach op mijn gezicht. Het moet dus vooral goed voelen.

muur op de kinderkamer
speelkamer
schattige kinderkamer

“Wanneer ik dan langs een kamer loop en deze is naar mijn idee lekker van sfeer krijg ik een grote glimlach op mijn gezicht”.

Typisch Ivy

Vooral zwart/wit in een warme combinatie met grijs en bruin tinten. Neigt naar een scandinavische stijl. Het hoeft geen toonzaal te zijn, ben geen poetser, maar een opgeruimd huis vind ik wel fijn. Ik heb niet echt een duidelijke stijl, vintage met design. En de kinderen hebben ieder echt een eigen stijltje passend bij hun eigen karakter

leeshoekje
brickwall
thuiswerken

Welke interieurs op Instagram zijn favoriet bij jou?

@bykaar
@thehomerebel
@theschoolhousehome
@ninaanouk
@huizedop
@dusty_corners
@vtwonen
jouw insta!!
En nog veel meer!

slaapzolder
binnenkijken bij één van mijn favoriete instagrammers van dit moment
buitenkeuken maken

Lees ook de volgende “binnenkijken bij” blogs:
Binnenkijken bij de historische woonboerderij van Sanne
Binnenkijken bij Karen: kinderkamer inspiratie gegarandeerd!
Binnenkijken bij een industrieel scandinavisch interieur