Tijd weer voor een leuke binnenkijker. Een van mijn favoriete accounts op Instagram is van @thuizop5. Een prachtig industrieel scandinavisch interieur.

Even voorstellen

Ik ben Mariëlle en ben 39 lentes jong. Ja…Ik mag dit jaar de 4 aantikken. Ik woon samen met mijn man en 2 kids in een tussenwoning in Hoogezand. In het dagelijks leven…werk ik als content creator bij de kleding keten MAUDD. Verder hou ik van gezelligheid en spreek regelmatig met vriendinnen af.

industrieel scandinavisch interieur
Woonkamer inspiratie

Is dit jouw droomhuis?

Ik woon op dit moment niet in mijn droomhuis. Het liefst had ik een mooie loft of een prachtige oude school/fabriekje…en die helemaal opknappen. Met lekker veel ruimte.

Industrieel scandinavisch interieur

Het begon eigenlijk allemaal toen ik nog jong was en thuis woonde. Ik was altijd al met inrichten bezig op mijn slaapkamer…Toen we gingen samenwonen ging ik ook helemaal los. Ik heb van roze tot blauw en fel groen in huis gehad. Maar deze stijl die we nu hebben past toch echt het beste bij ons. Eigenlijk sinds ik begonnen ben met Instagram begon mijn passie voor de industriële en scandinavische stijl te komen. Ik denk dat ons huis een typisch voorbeeld is van de industriële en scandinavische stijl.
Vooral het hout en metaal…strakke vormen en zwart/wit.

Slaapkamer inspiratie
monochroom slaapkamer
Lockerkast

Heb je nog interieurwensen?

Na een aantal jaren dubben gaan we eindelijk verbouwen. We willen graag een grotere woonkamer en gaan dit realiseren door de keuken te verplaatsen. Nou ja…een nieuwe keuken in een aanbouw. Verder mag onze badkamer echt wel een makeover gebruiken. En de zolder moet nog gedaan worden. Maar eerst de woonkamer.

Fotobehang
Tafeldecoratie

Wat is je allerlaatste aankoop geweest voor je interieur?

Niet gekocht…Maar mijn man heeft een onwijs leuk bankje gemaakt. Die vind ik erg leuk. Oja…Toch wel wat gekocht. 2 nieuwe stoelen voor bij de eettafel en een paar mooie rubberen manden. Ik hou heel erg veel van diy projectjes….en koop daarom niet zo heel veel omdat ik het leuker vind om het zelf te maken. Zoals de fietsbanden macramé.

DIY wandhanger

Heb je nog leuke tips?

Woon je in het noorden? Dan raad ik laif en nuver in Groningen aan. Ook Loods66 in Annen is een walhalla! Voor een mooie foto met je gezin of voor gave posters in je huis… Zou je een kijkje kunnen nemen in de oude karton fabriek in Scheemda. Daar hebben wij de foto van de kids laten maken die op de muur zit achter de bank.

industrieel scandinavisch interieur
LEGO jongenskamer
Tuininspiratie
Tuin inrichten

Favoriete Instagrammers

Ik heb even een top5 gemaakt…want er zijn er zoveel die ik mooi vind. Jellinadetmar, just_mai_self___, mariekerusticusstyling, binnen.bij.buitenhuis, thuisbij4leeuwen