Een bankstel, eetkamerstoelen, een salontafel… dat zijn toch wel de meubels die je waarschijnlijk wel in huis hebt. Toch zijn er ontelbaar soorten meubels verkrijgbaar. Ik deel 4 soorten meubels met je, die jij waarschijnlijk nog niet hebt, maar die je zeker – na het lezen van deze blog – in huis wilt halen!

Meubels in huis

Je bent waarschijnlijk begonnen met de basis meubels aan te schaffen. Logisch, want dit zijn vaak de meubels waar je niet zonder kunt. Toch zijn er ook een aantal meubelsoorten waar je wellicht niet direct aan hebt gedacht, maar die zeker een toevoeging kunnen vormen voor je interieur. En deze meubels kopen doe je gemakkelijk online, dus je hoeft er niet de woonboulevards voor af te struinen! Onderstaande meubels zijn verkrijgbaar bij Nancy HomeStore.

1. Een kaptafel

Welke vrouw droomt er nou niet van een mooie kaptafel op haar slaapkamer. Wellicht had je er al één toen je een klein meisje was, maar ook in je volwassen huis kan hij gewoon terugkomen. Het is echt een plek om je make-up ‘s ochtends op je gemak te doen en echt een momentje voor jezelf te hebben. Mocht je partner het nou niet zo zien zitten om zo’n gevaarte in de slaapkamer te plaatsen, overtuig hem dan eens van het feit dat de badkamer ‘s ochtends van hem is. Succes gegarandeerd met dat argument!

kaptafel

2. Een console tafel

Ook een console tafel moet je echt in huis hebben! Mocht je nog niet bekend zijn met de term: een consoletafel is een tafel waarvan het blad wordt ondersteund door consoles of beugels in plaats van poten. Ideaal als tafeltje aan de muur in de hal, in je woonkamer of in een slaapkamer (mocht je het toch niet voor elkaar krijgen om een kaptafel in je slaapkamer te mogen plaatsen). Stylingtip: je kunt het tafeltje ook naast de bank zetten.

console tafel

3. Keukentrolley

Iedereen kent de keukentrolley van de IKEA inmiddels wel. Niet echt bijzonder om die in huis te hebben dus. Toch is zo’n keukentrolley enorm praktisch en stijlvol. Kies in plaats van die welbekende variant eens voor een mooiere en betere. Hoe handig is het ook als je visite hebt om de hapjes en drankjes te komen serveren!?

keukentrolley

4. Schommelbank

De laatste is een meubelstuk voor buiten. Wellicht heb je al een tuintafel met stoelen en misschien ook wel al een loungeset. Deze schommelbank is echter de perfecte toevoeging voor jouw tuin! Zet hem op een plekje waar de avondzon of juist de ochtendzon schijnt. Heerlijk met een bakje koffie of thee zachtjes heen en weer schommelen. Ik droom alvast weg!

soorten meubels

Welke van deze meubels heb jij al?