De laatste jaren hebben we – vanwege de pandemie – enorm veel geld bespaard op vakanties, etentjes en drinken buiten de deur. Het lijkt erop dat we dat geld massaal hebben gebruikt voor dingen in en om het huis. Je ziet overal massaal zonnepanelen worden geplaatst, badkamers worden veelvuldig gerenoveerd, tuinen worden op de schop genomen en ga zo maar door. Een goede investering als je het mij vraagt. Ook worden huizen aan allerlei kanten uitgebouwd, simpelweg omdat het wellicht wat beklemde toen we massaal thuis kwamen te zitten. Nu snap ik dat niet iedereen zit te wachten op een verbouwing van een aantal maanden, met de bijbehorende rommel en rompslomp. Geldt dit ook voor jou? Goed nieuws: je kunt je huis verbouwen in 1 dag!

Verbouwen in 1 dag

Zoals gezegd kwamen we ineens met zijn allen thuis te zitten. Inmiddels zijn we gelukkig weer terug naar voor de pandemie, maar kunnen veel mensen wel nog thuis blijven werken. Beter voor de files, het milieu, jouw vrije tijd etc. Het is alleen wel handig als je hier ook echt een mooie werkplek voor hebt en je dit niet aan de eettafel hoeft te doen. Een extra kamer is daarom in vele gevallen noodzakelijk. Heb jij een zolder, die helaas net niet geschikt is als werkplek, omdat het er donker is, of omdat je simpelweg weinig ruimte hebt door de schuine wanden? Denk dan eens aan een dakkapel!

Dakkapel plaatsen

Een dakkapel plaatsen is zo ’n verbouwing die je in 1 dag kunt realiseren. Sterker nog: jij hoeft er niets voor te doen. Dakkapellen worden vakkundig geplaatst door een specialist. Kies voor een schuine dakkapel of ga voor een rechte variant met een plat dak. De keuze is aan jou. Door een dakkapel krijg je meer licht en ruimte binnen en wordt die donkere zolder ineens een functionele ruimte om te gebruiken. Zo kun je er een slaapkamer van maken of die werkplek die je zo mistte.

verbouwen in 1 dag

Andere verbouwingen in 1 dag

Naast het laten plaatsen van een dakkapel kun je ook op andere manieren verbouwen in 1 dag. Ik schreef al eerder een blogartikel over prefab tuinkantoren die ze in één dag komen plaatsen in je tuin. Ook kun je in één dag je gevel laten schilderen. Zo heb je ook binnen enkele uren een ander uiterlijk voor je woning. Je wc verbouwen is ook mogelijk in één dag. En zelfs het plaatsen van een keuken kan in één dag worden gerealiseerd. Kortom: mogelijkheden genoeg!