Hoewel je wellicht niet direct denkt aan woonshoppen bij Designer Outlet Roosendaal, maar juist aan kleding, is dit toch een uitje wat perfect geschikt is voor interieurliefhebbers als ons! Bij Designer Outlet Roosendaal vind je namelijk enorm veel woonwinkels. In dit artikel neem ik jullie mee tijdens mijn bezoek aan Designer Outlet Roosendaal en deel ik allerlei leuke activiteiten welke hier tijdens Pasen georganiseerd zijn. Echt een perfect uitje met Pasen dus!

Designer Outlet Roosendaal

Ik was inmiddels al een aantal keer geweest bij Designer Outlet Roosendaal. Merendeel was ik er met de intentie om merkkleding te kopen (met super aantrekkelijke kortingen). Dit keer ging ik er heen om vooral de woonwinkels te bekijken. Stiekem heb ik ook meteen een nieuw paar AIR Max meegenomen, maar dat terzijde. Ik vind Designer Outlet Roosendaal altijd enorm fijn winkelen. Het is eigenlijk gewoon een winkelcentrum (maar dan altijd tot wel 70% korting op je favoriete designermerken) wat super leuk aangekleed is. Je loopt daardoor langs leuke pandjes, mooie pleintjes met allerlei activiteiten, de mooiste bloemen en natuurlijk de leukste winkels. Ook voor kinderen is er genoeg te doen. Zo is er een enorme speeltuin te vinden, staat er een klein draaimolentje voor de kleintjes en de dag afsluiten bij de Haribo winkel is natuurlijk altijd een feestje voor de kinderen.

outlet winkelcentrum
paasuitje 2024

Uitje met Pasen

Designer Outlet Roosendaal is altijd een leuk uitje, maar met Pasen is het er nog leuker. Op de meeste meubelboulevards is het super druk tijdens deze dagen, dus daar wil je niet heen. Woonshoppen kan dus ook gewoon hier! Tijdens de paasdagen is er extra entertainment. Zo kun je met een paashaas op de foto, geniet je van livemuziek en zie je vrolijke steltenlopers. Natuurlijk kunnen de kinderen ook dan weer spelen in Rosie’s Kids Playground (die speeltuin waar ik het eerder over had hierboven), maar ze kunnen zich ook laten schminken of een mooie glittertattoo laten zetten op zaterdag en zondag.

uitje met pasen 2024

Goed om te weten: dit zijn de openingstijden;
31 maart | Eerste Paasdag | 10:00 – 20:00
1 april | Tweede Paasdag | 10:00 – 20:00

lindt chocolade

Mijn persoonlijke tips

Natuurlijk is shoppen heel persoonlijk en ligt het erg aan je persoonlijke smaak, interesse, stijl en behoeften. Maar ik kan natuurlijk wel een aantal persoonlijke tips geven. Zo was ik zelf helemaal fan van de Sissy Boy winkel hier. Ze hebben enorm leuke woondecoratie en de winkel is daarnaast (net als de meeste andere Sissy Boy winkels) erg smaakvol ingericht. Hou je van chocolade (wie eigenlijk niet), dan moet je zeker een kijkje nemen bij Lindt. Naast deze winkel bevinden zich ook winkels om je keukengerei uit te breiden. Koop een mooie pan van Le Creuset, breidt je keukentools uit bij Rösle en koop mooi servies of glaswerk bij Villeroy en Boch. Geniet tussendoor even van een heerlijke Latte of cappuccino bij Casa Del Caffè.

sissy boy woonwinkel
designer outlet roosendaal
woonwinkelen pasen

Kortom: dit is hét uitje met Pasen voor dit jaar!