We mogen weer binnenkijken bij iemand. Dit keer weer een stoer interieur. Best grappig want het interieur van Michelle doet me denken aan ons interieur ondanks dat het toch erg verschillend is. Ze houd van dezelfde kleuren en materialen als ik. Benieuwd geworden? Lees haar verhaal en bekijk de prachtige foto’s.

Stoer interieur

Voordat Michelle zichzelf voorstelt wil ik zelf ook even wat over haar interieur zeggen. Ik ben echt verliefd op de kast achter de bank. Ze heeft hem ook echt super leuk gestyled. Het toffe kastje ernaast vind ik ook echt tof en die heeft ze dus gewoon bij IKEA gescoord.  Ze heeft overigens echt veel te weinig volgers op Instagram dus ga haar vooral even volgen op @mich.wonen

Even voorstellen

Hi, mijn naam is Michelle, 26 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend Maarten in Ridderkerk. Wij wonen sinds november 2016 in ons nieuwbouwhuis in een wijkje aan de Maas. Ik werk zelf al jaren in het kappersvak en doe dit nog steeds met plezier! Ook super fijn is dat mijn werk op vijf minuten afstand is.

Stoer interieur

Woon je op dit moment in je droomhuis?

Ja, dat denk ik wel. We wonen op een leuke locatie, vrij centraal gelegen ten opzichte van alle voorzieningen. We zijn binnen 15 minuten midden in het centrum van Rotterdam, waar we ook graag komen. Dus ja, voor ons is dit wel een droomhuis 🙂

Hoe ben je tot deze inrichting gekomen?

Eigenlijk vind ik veel verschillende stijlen leuk. Dus door dingen te mixen, ben ik tot deze inrichting gekomen. Voordat we hier kwamen wonen, woonde we in een appartementje in Poortugaal. Leuk huisje, alleen niet mijn omgeving. Daar hadden we een hele andere stijl (licht grijze vloer, veel zilver en hoogglans) dus ik wist precies wat ik hier in dit huis juist niet meer wilde haha.

Woonblog Woonkamer

Wat vind je typerend voor je interieur?

Ik houd wel van aparte spulletjes. Een spiegel in de vorm van een oog, een goudkleurige aap, een houten insect. Maar het moet niet té gek worden. Zolang het allemaal leuk bij elkaar past, ben ik tevreden. Ik ben sowieso fan van zwart. En van de kleur (cognac) bruin. Beetje ouderwets misschien? Aangezien je het altijd in kringloop winkels vind haha. Maar ik hou er van!

Stoer interieur Woonaccessoires

Interieurwensen

Hmm, ik heb niet zoveel interieur wensen meer eigenlijk. Misschien ooit een nieuw bed, valt ook onder interieur toch?! En ik zou ooit alle muren nog aan willen pakken. Vind ze nog altijd niet wit genoeg. Oh ja, en de zolder! Haha nog best wat wensen toch.

Laatste aankoop

Dat was het zwarte, glazen ’kastje’ van ikea. Ben het er nog steeds niet helemaal over eens of ik hem leuk vind haha. Voor nu staat ie prima! En een spiegeltje bij de Action. Kost haast niks en staat super leuk in de hal en in de badkamer (jep, kocht er weer twee..) M’n mooiste ‘aankoop’ is wel de zwarte leren stoel. Ik zeg ‘aankoop’ omdat ik deze vorig jaar van mijn ouders heb gehad. Extra bijzonder dus, want helaas is mijn moeder afgelopen april overleden. Dus deze stoel heeft een mooie herinnering.

zwart interieur

Favoriete woonwinkels of merken

Loods 5 vind ik altijd top. Ga ik meestal nooit met lege handen weg. Woonstore in Capelle a/d IJssel is ook leuk. Hier in Ridderkerk heb je ook een aantal leuke winkeltjes. Willemien&Corneel in het centrum, leuke woonwinkel met van alles en nog wat. En ze hebben super mooie verf. Hier vlakbij heb je ook nog een hele leuke concept store, Stolen Concept, waar ze ook hele leuk dingen verkopen!

Moderne keuken Binnenkijker

Welke interieurs op Instagram zijn favoriet bij jou?

Ik heb hier echt één favoriet. Ik kan veel verschillende stijlen leuk vinden. Als ik een huis zie met een grijze gietvloer en alles spierwit, kan ik het ook helemaal top vinden. Dus nee, niet perse een favoriet.

Grote spiegel Slaapkamer originele klok

Houd jij ook van een stoer interieur? Bekijk dan ook eens het moderne monochroom interieur van Manieke.