Het is alweer even geleden maar ik heb weer een toffe binnenkijker voor jullie. Dit keer het prachtig, stijlvol ingericht huis van de mannen van Lak of Smak. Benieuwd naar hoeveel planten deze mannen in huis hebben? Lees snel hun binnenkijker hieronder.

Even voorstellen

Wij zijn Arnold en Jorn achter het Instagram account Lak of Smak. Naast ons online leven werkt Arnold als productmanager in de reiswereld en werkt Jorn als visual merchandiser voor een grote kledingketen. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar de leukste vondsten en items voor onze eigen webshop.

Woon je op dit moment in jouw droomhuis?

Op dit moment wonen wij zeker in ons droomhuis. Een heerlijke jaren 30 woning met geweldige oude elementen die perfect passen bij ons interieur. Maar in de toekomst willen wij graag onze spullen in gaan pakken en onze ‘echte’ droom gaan najagen in de warme gebieden van Spanje.

Een prachtige woonkamer met een rond vloerkleed. Stoere elementen als een cognac kleurige bank, industriële lampen etc. Het stijlvol ingericht huis van Arnold en Jorn.

Hoe zijn jullie tot deze inrichting gekomen?

Wij wonen nu 2 jaar in dit huis en zijn beetje bij beetje alle ruimtes aan het aanpassen naar onze wensen van nu. Toen wij de sleutel van dit huis kregen, hebben wij in 5 dagen de vloer gedaan samen met alle verf en behang werk op de benedenverdieping. Waarom 5 dagen zal je denken?! Nou wij hadden meteen een deadline staan omdat wij op die zondag erop een housewarming hadden gepland.

Na de afgelopen twee jaar weten wij ook beter wat bij ons en het huis past dus komen er meer oude elementen in huis samen met warme donkere kleuren die als een warme deken voelen.

Stijlvol ingericht interieur

Ons interieur is typerend omdat wij echt van alles bij elkaar combineren. Van hele oude meubelstukken tot aan de nieuwste accessoires. Wij vinden het geweldig als je een meubelstuk ziet die echt een verhaal vertelt omdat deze zo doorleefd is. In combinatie met de nieuwe items in huis krijg je dan een heerlijk sfeertje. Dit maken wij af met heel veel planten want groen hoort echt bij ons. Wij hebben laatst een rondje tellen gedaan en wij zitten inmiddels over de 100 planten.

“Een heerlijke jaren 30 woning met geweldige oude elementen die perfect passen bij ons interieur”.

Stijlvol ingericht huis. Jaren 30 woning met oude elementen.

Interieurwensen?

Wij zouden nog heel graag de badkamer, de keuken en de toiletten willen aanpakken. Deze zijn door de vorige bewoners al gerenoveerd maar wij willen dit graag naar onze eigen stijl aan gaan passen. Dit zijn plannen voor volgend jaar want dit jaar stappen wij eerst het huwelijksbootje in en gaan wij hier volop van genieten.

Jullie stijl…

Onze stijl is eclectisch door alle items door elkaar heen die toch een geheel vormen. Dit gecombineerd samen met witte accenten naast alle donkere en zware kleuren/ materialen, vormt dit echt een heerlijke frisse mix.

“Wij hebben laatst een rondje tellen gedaan en wij zitten inmiddels over de 100 planten”.

Een stoere slaapkamer vol met planten. Het Brickwall behang maakt het helemaal af.

Laatste aankoop

Onze laatste aankopen zijn, hoe kan het ook anders, planten voor onze slaapkamer. Wij hebben deze een kleine touch up gegeven waarbij onze groene vriendjes echt misten. Dus met een kar vol zijn wij langs de kassa van het tuincentrum gegaan en hebben wij onze slaapkamer helemaal af gemaakt.

Favoriete woonwinkels of merken?

Wij houden enorm van het afstruinen van Marktplaats omdat hier echt gave juweeltjes te vinden zijn voor een leuke prijs. Zo is onze office 3.0 volledig ingericht met meubels van Marktplaats. Onze accessoires kopen wij echt overal en nergens omdat wij het heerlijk vinden om lekker te neuzen en rond te kijken. Wat er dan echt mee gaat naar huis? Alleen de items die wij allebei waanzinnig vinden.

Brickwall behang is helemaal van nu. In dit interieur van Arnold en Jorn past het perfect. Het stijlvol ingericht huis van Arnold en Jorn.

The place to be?

Ga eens kijken in de dorpen bij jou in de buurt. Daar zijn meestal de leukste mini winkeltjes te vinden met echt unieke items. Hier proef je dan meteen een andere sfeer dan in de grote woonwinkels. Deze plekken kun je ook heel goed vinden via Marktplaats. Zo zijn wij een aantal keer in Tjuchem geweest. Een heerlijke werkplaats met toffe gasten die hun items overal en nergens vandaan halen. Deze items hebben dan ook allemaal een verhaal dus echt speciaal!

Ook in de keuken hebben de mannen een Brickwall behang.
Woonaccessoires in je keuken.

Favoriete Instagrammers

Oh wij vinden oprecht heel veel accounts super tof om te volgen maar als we er wat op moeten noemen zijn dat toch wel Finntage en at_angies_place.

Finntage omdat wij haar huis een heerlijke speelse indeling vinden hebben die zij super leuk heeft gestyled met gewaagde kleuren en prints. Sandra is gewoon lekker eigen!

At_angies_place is een favoriet, niet alleen om haar interieur maar ook om haar heerlijke gezin. Drie kids die totaal hun gang kunnen gaan zonder dat het meteen zo’n ‘kinderparadijs’ is qua inrichting. Ook een leuk detail zijn de krukken bij de keuken. Deze lopen trapsgewijs omhoog naar de lengte van de kids!

Toevallig want laatst deelde ik ook een binnenkijker van At_angies_place (1 van de leukste gezinnen van Nederland). Mocht je hem dus nog niet gelezen hebben, bij deze ook aanbevolen door Jorn en Arnold.

Heb jij ook een stijlvol ingericht huis? Geef jezelf dan nu op via het contactformulier voor een binnenkijker.