Zoals jullie wellicht gezien hebben op mijn Instagram zijn we op dit moment volop bezig met een flinke klus: de slaapkamer inrichten. Aangezien het toch weer een veel grotere klus is dan ik dacht (gelukkig had Jim dit wel al gezien van te voren) wil ik jullie toch in een reeks van blogposts meenemen in deze klus. Hierbij het eerste deel:

De slaapkamer inrichten: tot dusver

Wat hebben we nu precies al gedaan? We begonnen met de vloer (want dat is wel zo handig). Voorheen hadden we bruin vloerbedekking maar daar waren we inmiddels echt wel op uitgekeken. We wilden een witte PVC laminaat vloer. Beneden hebben wij ook PVC laminaat en ik kan het echt iedereen aanbevelen! Zo fijn ook dat ik boven weer kan dweilen (als je erover nadenkt is vloerbedekking eigenlijk super onhygiënisch). Ook de muur hebben we een nieuw kleurtje gegeven. Deze was eerst taupe en deze hebben we wit geverfd. Ons plafond loopt schuin dus vond ik het een leuk idee om een schuine lambrisering te verfen. Net iets anders als anders.

hemelbed

slaapkamer inrichten

Het bed

We hadden een bed gewonnen op de VTwonendesignbeurs van Swiss Sense. I know, ik kan het nog steeds niet geloven maar door een filmpje te maken waar Jim mij letterlijk in elkaar beukte met twee kussens werden wij de winnaar van de hoofdprijs. We kozen voor een bed van 140×210. Dat is blijkbaar een twijfelaar maar wij hebben er ruimte genoeg in. Het bed hiervoor was namelijk ook een twijfelaar. Zo houden we ook in de slaapkamer nog genoeg loopruimte over. Wel hebben we het bed iets langer gekozen. Ik had regelmatig mijn voetjes uit het bed met mijn 1.58 cm lengte. Nee, grapje natuurlijk. Voor mij was een bed van 1.70 lang al genoeg geweest maar Jim had wel eens wat problemen met zijn 1.83 cm . Enfin, het bed is inmiddels geleverd… we kunnen verder met project: de slaapkamer inrichten.

bedroom goals

En nu?

Nu gaan we met van alles en nog wat verder… Jim heeft inmiddels een hemel gemaakt voor het bed om het geheel wat stoerder te maken. De bedtafel die we hadden is inmiddels te laag voor dit nieuwe bed dus Jim moet een nieuwe maken. Ook moeten de nachtlampjes opgehangen worden, moet er een tv kastenwand worden gemaakt en gaan we beginnen met de kastenwand van 3 meter hoog voor onze kleding. O, en voordat ik het vergeet we zijn ook nog in Jackies kamertje bezig. Alles lekker tegelijk 😉

bedtafel

Heb je onze hele binnenkijker trouwens al bekeken?