Zo nu en dan zet ik een shop in de spotlights, zodat jullie ook bekend worden met mijn favoriete adresjes. Vandaag is de beurt aan Dutch Home Label: een webshop met stoere, retro en chique items voor in jouw interieur!

Vt wonen & Design beurs

Elk jaar ga ik naar de Vt wonen & Design beurs. Heerlijk inspiratie op doen, waarschijnlijk weer thuis komen met veel te veel items en nieuwe shops ontdekken. Ergens in de afgelopen jaren (uit mijn hoofd 2019) kwam ik Dutch Home Label tegen. Ik zag al van een afstand: hier kan ik een maandsalaris verliezen. Letterlijk alles wat ze hadden, past in ons interieur. Ik werd er heel hebberig van. Gelukkig was Jim er ook bij dus die zorgde dat ik beschaafd naar huis ging met een Zwarte aap en tientallen wensen op mijn wensenlijstje. 

Dutch Home Label

De website van Dutch Home Label is ook enorm fijn. Je kunt dus heerlijk vanuit je luie stoel de mooiste items voor je huis scoren. Het assortiment lampen is echt gigantisch, maar je kunt er ook terecht voor mooie woonaccessoires en meubels. Daarnaast vind je ook allerlei leuke blogs ter inspiratie. Zo houd ik bijvoorbeeld enorm van Shop the Look blogs. 

De items passen vrijwel in elk interieur want ze hebben voor elke interieurstijl wel iets. Dat kun je eigenlijk ook al wel zien aan hun slogan: “alle woonstijlen onder één dak”!

Mijn nieuwe tafellamp

De slaapkamer in het nieuwe huis was inmiddels helemaal af. Toch misten we nog iets. Elke avond als we in bed wilden stappen, moesten we eerst een sprintje trekken van de lichtknop bij de deur naar het bed. We hadden namelijk nog geen nachtlampje. Toen ik de Tafellamp Wester – Mat Zwart – 37x18x58 cm van Dutch Home Label zag, wist ik dat deze hier echt perfect zou staan. Inmiddels is mijn interieur dus weer een Dutch Home Label item rijker. Ze hebben er trouwens ook een bijpassende tafelspot en mooie vloerlampen bij in dezelfde serie! 

tafellamp
dutch home label

Hoe vinden jullie mijn nachtlamp/tafellamp staan?

Winactie

In samenwerking met Dutch Home Label mag ik ook zo’n prachtige tafellamp weggeven op Instagram. Kijk dus snel even tussen mijn posts of je hem ziet en maak kans!

nachtlampje

Let op: de winactie duurt tot 6 november. Het kan dus zijn dat deze inmiddels is verlopen. Houd in dat geval mijn Instagram in de gaten, want ik deel regelmatig de leukste winacties!