Hij komt er weer aan: De VT Wonen & Design beurs. Ik ga er dit jaar ook zeker weer naartoe. De kaartjes zijn al besteld en we hebben al een vrije dag aangevraagd. Wij gaan op dinsdag. Maar voordat we 2 oktober gaan, eerst een korte terugblik op 2017.

De VT Wonen & Design beurs

Deze beurs is de grootste consumentenbeurs op het gebied van wonen in Nederland. Daar moet ik natuurlijk bij zijn. De leukste woonmerken en nieuwste trends kun je er vinden. Ik vind het ook super leuk om nieuwe shops te vinden met te gekke items. Een uitlegen kans dus. Dit jaar gaan we op dinsdag. Vorig jaar zijn we in het weekend geweest dus ik ben benieuwd of het druk is.

VT Wonen & Design beurs

2017

In 2017 ben ik ook geweest. Ik kreeg de toegangskaartjes van Jim voor mijn verjaardag. We gingen er samen een dagje uit van maken. Het was echt super gezellig. Lekker de stands afstruinen, natuurlijk het een en ander gekocht en meegedaan aan winacties. Winacties? Ja, winacties. Degene die vorig jaar ook zijn geweest is het waarschijnlijk niet ontgaan: Je kon een boxspring winnen van Swiss Sense. Toen we langs hun stand liepen zei Jim: Zullen we een bed winnen? Jim die mee wilt doen aan zoiets moet ik zeker niet negeren en daar moet ik volop gebruik van maken. Wij dus een mooie boomerang maken van Jim die 2 kussens in mijn gezicht smijt. Eenmaal thuis, een aantal weken later kreeg ik een mail van Swiss Sense met de titel: Gefeliciteerd, u bent de winnaar van de boxspring. Ja, dacht ik, dat is natuurlijk de titel van iedereen en dan staat de naam van de winnaar in de mail. Eenmaal de mail geopend zag ik dat IK toch echt de winnaar was! We hebben dus een mooi bed uitgekozen en we slapen inmiddels al ruim een half jaar prinsheerlijk in dit mooie, lekkere bedje! Tja, en Jim grapt nog elke dag: “Heb ik jou toch mooi een dagje beurs en een bed cadeau gedaan!”

karwei slaapkamer

Fotocredits: Karwei
Wie had overigens toen ik bij deze stand van Karwei stond kunnen denken dat mijn slaapkamer nu ook vol met underlayment staat?

Gaan jullie ook naar de VT Wonen & Design beurs? Laat het me weten via een DM op instagram. Wellicht komen we elkaar nog tegen!