Regelmatig zet ik bedrijven in het zonnetje.  In deze blog is het de beurt aan Pastel & Naturel: een bedrijf wat ik regelmatig in mijn oude wijk tegenkwam: Pastel & Naturel 

Over Pastel & Naturel 

Zoals gezegd kwam ik een beletterd busje vaak tegen in mijn oude wijk in Waalwijk.  Het maakte mij natuurlijk enorm nieuwsgierig dus ik besloot een kijkje te nemen in hun shop.  Je kunt direct voelen dat Serge en Susanne, eigenaren van de shop,  alle items met passie hebben uitgezocht. Ze verkopen merken waar ze zelf enthousiast van worden. Het assortiment bevat veel producten met ingetogen kleuren en materialen. Ze houden van pasteltinten en mixen en matchen.  Vandaar de naam: Pastel & Naturel 

Trendy, uniek en betaalbaar

Eigenlijk beschrijf ik met deze 3 woorden meteen hoe ik het assortiment van Pastel & Naturel vind.  Het leukste vind ik dat ik kan zeggen dat het zowel trendy als uniek is.  Vele woonwebshops hebben trendy items die elke woonwebshop heeft.  Niet echt uniek dus.  Bij Pastel en Naturel is dat wel het geval.  Het allerleukste is dat het dan ook nog eens betaalbaar is.  Het borrelassortiment moet je ook echt even bekijken! Ze hebben super leuke serveerplanken en torens en broodmandjes. Zo wordt een avondje borrelen met vrienden nog gezelliger! 

Mijn persoonlijke favorieten

Om jullie een klein beetje een beeld te geven van het assortiment, deel ik hierbij een aantal van mijn favorieten.  Natuurlijk moet je gewoon even een kijkje nemen in hun webshop. 

Cosiscoop original 

Ik begin met mijn persoonlijke favoriet.  Sterker nog: ik heb hem zelf nu dus ook dankzij Pastel & Naturel. Het is de Cosiscoop Original.  Cosi heeft een enorm aanbod gaslantaarns in allerlei uitvoeringen en kleuren. Ik koos zelf voor de kleur ivory, maar uiteraard kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld zwart,  terra, rvs, olijfgroen etc.  

De lantaarn werkt op de welbekende blauwe gasblikjes en branden zo’n 5 tot 6 uur. En mocht je het je afvragen: de kiezelstenen worden meegeleverd. 

cosiscoop
pastel & naturel

HK Hanglamp Kwal

Hoe tof is deze lamp? Hij is er in 2 afmetingen en is een echte eyecatcher in huis zowel als hij uit- als aanstaat.  Je kunt je voorstellen dat het effect op de muren,  wanneer hij aanstaat, enorm tof is. Het licht schijnt er prachtig doorheen!  Het is dat ik al een lamp heb hangen onder de overkapping,  anders had ik het wel geweten want deze past er perfect bij! 

kwal lamp

Cosipillow 

Dit product heeft Pastel & Naturel sinds kort.  Het is van hetzelfde merk als de Cosiscoop original: Cosi. Ook de cosipillow zorgt voor gezellige zomeravondjes, want het is een warmtekussen.  Het beschikt over een infrarood warmte element en heeft 3 warmtestanden die met een handige knop zijn te bedienen.  Uiteraard ook in vele uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar! 

verwarmde kussens

Tip van mij: bespaar op je energierekening en gebruik dit kussen ook binnen! Dan hoeft de verwarming niet zo hard aan! 

Multi Led Light 

Tot slot nog een hele leuke en budgettip! Deze multi led light is echt ideaal! Je kunt hem overal mee naartoe nemen en heeft 2 standen.  Ook deze is er in verschillende uitvoeringen en kost slechts €16,95. Ik weet zeker dat jij ook wel een leuk plekje kunt bedenken voor dit handige lampje! 

portable lampje

Dit waren 4 van mijn favoriete producten uit de shop.  Natuurlijk hebben ze nog veel meer! Ben jij dus nieuwsgierig geworden? Neem dan vooral even een kijkje op www.pastel-naturel.nl