Dat ik gek ben van beginnende webshops, is algemeen bekend. Ik zet ze dan ook graag in de spotlights zodat ze bij meer mensen onder de aandacht komen. Nog niet zolang geleden startten Anne-Marinde en Tim hun webshop Onderzetterwinkel.nl. Tijd om ze eens uit te lichten!

Onderzetterwinkel.nl 

Toen Anne-Marinde en Tim in 2019 gingen samenwonen, konden ze geen mooie, bijpassende onderzetters vinden voor in hun huis. Deze frustraties zorgden er uiteindelijk voor dat ze op het idee kwamen om er een webshop in te beginnen. Ze verkopen handgemaakte keramieken onderzetters die werkelijk een lust zijn voor het oog. 

Onderzetters 

Mooie onderzetters zijn echt een must voor in huis. Toch zijn er veel mensen die er nog weinig aandacht aan besteden. Vreemd, want deze accessoires gebruik je dagelijks en al je visite krijgen ze te zien. Daarom mogen ze natuurlijk wel mooi zijn. Sterker nog, ze mogen echte eyecatchers zijn! 

keramieken onderzetters

Keramieken onderzetters

Onderzetterwinkel.nl verkoopt keramieken onderzetters. Deze onderzetters hebben enorm veel voordelen:

  • Makkelijk in onderhoud (een doekje erover en schoon!)
  • Ze kunnen goed tegen zuur 
  • Ze kunnen tot 250 graden voordat ze vervormen (super hittebestendig dus!)
  • Krasvast
  • UV-bestendig
  • Waterbestendig 
  • Duurzaam
onderzetterwinkel.nl

Combineren 

Natuurlijk kun je een setje onderzetters bestellen. Een stuk of 5 of 6 onderzetters – even afhankelijk van hoeveel visite je natuurlijk verwacht – die er hetzelfde uit zien. Mooi matchend met elkaar. Wat ook leuk is, is om verschillende soorten met elkaar te combineren die toch matchend zijn. Een voorbeeld zie je hieronder. De vorm is verschillend, maar in elke onderzetter komt de mooie gouden kleur terug. Het voordeel bij Onderzetterwinkel.nl is dat de onderzetters per stuk worden verkocht. Ideaal dus om te combineren! Al bieden ze ook een voordeel als je meerdere van 1 soort bestelt: de prijs per stuk wordt dan namelijk lager. 

Mooi gedekte tafel 

Ik schreef ook al eens eerder een blog over een mooi gedekte paastafel. Deze onderzetters kunnen daarbij natuurlijk ook echt niet ontbreken. Combineer ze met mooi goud bestek om je gedekte tafel een extra luxe uitstraling te geven! Ideaal ook om onderzetters te gebruiken wanneer je bijvoorbeeld geen tafelkleed hebt maar placemats. 

Ben jij nou ook zo enthousiast geworden van deze mooie onderzetters? Neem dan vooral even een kijkje in hun webshop!

Heb je ook al gelezen hoe je de perfecte cappuccino maakt? Ik schreef er over en laat je meteen zien hoe je jouw koffiemachine het beste kunt schoonmaken!