Zoals ik weleens vaker heb gedaan, zet ik zo nu en dan een shop in de spotlights. Dit keer laat ik jullie kennismaken met Beau Wonen en deel ik ook 3 toffe producten die ik daar vandaan heb. 

Beau Wonen eigen label 

Misschien leuk om meteen te beginnen bij een deel van de webshop die deze uniek maakt ten opzichte van andere webshops: Beau Wonen heeft een eigen label. Het label bestaat uit handgemaakte woonaccessoires voor binnen en buiten. Helemaal custom made dus je kunt je eigen maten doorgeven. Zo kun je bijvoorbeeld toffe badplanken bestellen precies op de maat van jouw bad (wat baal ik dat ik geen bad heb want dit staat zo stijlvol!). Ook heeft ze een kleine bedtafel gemaakt (mocht je onze bedtafel te groot vinden of te veel werk). Ze heeft eigenlijk te veel producten om op te noemen dus je moet gewoon even zelf kijken. Een product wat ik zelf heb uit de Beau Wonen label is een bankleuning tafeltje. Ik heb deze perfect op maat laten maken voor onze loungeset. Handig want ik heb mijn tafeltje altijd bomvol plantjes staan dus daar kan mijn cappuccino amper bij. 

loungebank
leuningplankje

Serveertoren

Nog al zo’n handig product is de Gusta serveertoren te koop bij Beau Wonen. Een ronde eettafel hebben is heel praktisch en mooi maar wanneer je hapjes op tafel wilt zetten is het wat lastiger. Ik had hiervoor namelijk een lange serveerplank. Niet echt handig om in het midden te zetten dus. Deze serveertoren is echt handig omdat je in de hoogte werkt. Zo heb je minder oppervlakte nodig en kun je toch genoeg lekkers serveren. Dit geldt ook voor mijn salontafeltjes. Veel mensen hebben kleine tafeltjes als salontafel tegenwoordig en dan is dit echt heel praktisch. Ik vind hem ook extra praktisch omdat je de plankjes in en uit kunt schuiven. Zo neemt hij ook in de keukenkastjes niet teveel ruimte in beslag. 

serveertoren
hapjes serveren
beau wonen

Libelle vaasjes

Naast praktische spulletjes zijn er bij Beau Wonen ook genoeg decoratieve items te koop. Toen ik deze Libelle vaasjes zag, wist ik meteen dat ze perfect zouden staan op Jackies kamer. Ze heeft daar natuurlijk ook al het Wallart behang met daarop libellen. Ik houd ervan als dingen terug komen. Gouden kleine libellen kan ik daarom niet weerstaan voor Jackies kamer. Natuurlijk horen er in vaasjes bloemetjes dus die heb ik er meteen ingezet. Gelukkig blijven deze houten altijd goed!

jackies kamer
libellen vaasjes