Na 5 jaar en flink wat veranderingen in onze tuin verder, kan ik nu, zittend in de tuin op een warme aprilavond, zeggen dat ik eindelijk wel tevreden ben met onze tuin. Ik vind het dan ook erg leuk om inspirerende tuinen voorbij te zien komen op Instagram. Mijn twee favoriete tuinen wil ik dan ook graag met jullie delen.

De inspirerende tuinen

De 2 inspirerende tuinen die ik heb gekozen zijn van Wendy van Studiozinnig en van Angelique . Ze zijn alle 2 best verschillend maar hebben toch ook zeker enkele overeenkomsten. Ik houd vooral van een sfeervolle tuin en natuurlijk ook natuurlijke materialen, tinten en het gebruik van zwart-wit. Bekijk hieronder enkele foto’s van deze prachtige tuinen. Meer foto’s kun je uiteraard vinden op hun Instagram accounts.

De tuin van Wendy

Een van de meest indrukwekkende tuinen van Instagram is de tuin van Wendy. Wendy heeft veel van mijn lievelingskleur zwart gebruikt. Hierdoor past haar tuin perfect bij haar zwarte huis. De veranda is echt een blikvanger die er echt in elk seizoen prachtig uit ziet. Ook heeft ze verschillende hangstoelen waar ik zeker wel een avondje in zou willen komen zitten. Ook bij deze tuin zie je weer dat het “huiselijk” maken direct voor extra sfeer zorgt.

De tuin van Angie

Tot slot een tuin die je echt moet kennen! Het is de tuin van Angelique. De tuin heeft letterlijk alles wat je zelf ook zou willen: een toffe buitenkeuken, een heerlijke overkapping, een loungeplek, een ibiza vibe en genoeg groen! Angelique houdt ook echt van gezelligheid, dus bij haar zie je de BBQ ook regelmatig aan staan.

Maak van jouw tuin ook een inspirerende tuin

Wil jij nou ook zo’n inspirerende tuin hebben? Denk dan eens out of the box. Kies voor iets wat niet veel andere mensen hebben. Ga voor een mooie hottub in je tuin of richt hem helemaal in alsof je een groot zomerfeest aan het organiseren bent. Over dat zomerfeest gesproken… die kun je dan natuurlijk ook echt organiseren. Bij Shakes on Wheels kun je een smoothiebar huren voor een echte zomerse vibe. Hang een lichtjesslinger op en leg overal zitzakken verspreid door je tuin. Vervolgens hoef je alleen nog de BBQ aan te steken en het feest kan beginnen!

Welke tuin is jouw favoriet? En wil jij ook shinen op mijn blog? Neem dan snel contact op want wie weet is  jouw interieur of tuin dan binnenkort ook te zien bij Binnenkijkers.

Ook actief op Instagram? Met deze tips kun je eenvoudig groeien op Instagram!